Та я вас не звинувачую. Увас типова поведінка типових постпротестантів. До не ї просто звикнути треба і не зациклюватись на розмовах стакими людьми - користі від цього мало, досвідутакож не наберешся, бо одні і ті самі питання приожани іншого пастора будуть відповідати зовсім інакше. Загалом я б не радви неопротетсантам висуватись з критикою свідків Єгови, бо саме свідками Єгови прикрваються недобросовісні протестантські місонери, коли їх діяльність когось не влаштовує. Ось вам приклад http://ukrsekta.info/news/2411-krymskij-muftiyat-zayavil-ob-opasnosti-xristianskix-sekt.html Жодна з непротетстантських громад не взяла на себе відповідальність за такі дії,і не пояснила не удже грамотним мусулманам про те то вони. Видання які росповсюджували аннімні протетсантські місонери і близбько не нагадують видання свідків Єгови і мали озанки як зрештую як і уся діяльність не зовсім честного прозелітизму.
Нам вистачило встановлення додаткової двері (скинулися з сусідами(, без дзвоника біля неї. Ми на 9му поверсі, домофон на 1му. Хто йде до нас - знає, что треба дзвонити в домофон навіть якщо вхідні деврі відчинено. А свідки, комівояжери, збирачі підписів тощо не знають. Підіймаюсться на 9й поверх - а дзвоника нема. От і йдуть собі далі. А як до 1 поверха спустяться - вже повертатися на 9й лінуються.
Ви як модератор мали б самі піти в баню. МИ звамитут не розмовляемо про єговістів. Щось менівидаеться, що ваші зання релігізнавства не набагато більші ніж в муфтія. ---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ---------- Мусульмани взааглы гостро реагують на місіонерську діяльність в їх середовищі і православних міссонерів. оча з точки зору законодавства жодних порушень немає - людина вправі виби рати чи залишатись муслуьманином чи ні.
Як добре, що я спокійна від природи людина. Для чого тоді водичка про подібність чи неподібність видань? P.S. Як Вам вдається робити такі простирадла з цитат?
1) Свідки Єгови ніколи не вдаються до конфесійної анонімності і методів неетичного прозелітизму. Звинувачення яке пролунало зі сторони мусульман завдае шкоди репутації громади. 2)Повідомлення свідчить про те, що муфтіїї абсолютно не розбираються в конфесіях 3) Єговісти - назва послідовників Ільїна, застосовувати її до інших конфесій непрвомірно і образливо.
Ну а це тут причому? Якщо выдповыальнысть замсмыст статы бере на себе видавець. Доречі УГКЦ. примаеактивну учатсь у шахрайській конторі типу Українського Біблійного Товариства,яке лдоресчі видало Біблії для муссульман.
От цікаво, грекокатолки купу книдок і часу витратили на критику свідків Єгови, але пронгавили появу групи Догнала. А коли розчуались. то нічого кращого не мошгли придумати, як зайнятись обсир...ням їх в СМІ. Додумались навіть сворити центр Якір, псизхолги якого пітримують абсолютно ненакукові ідеї. типу контролю свідомсті. Нате що такі антикультові групи ніколи не булиефективними, і закічувалисвое існуваннячерез банкрустство внаслідок випалати компенсацій жерввам псиологічного насилля з їх боку, воничомусь не дуже зважають. Можливо тому, що по рішенням ЕПСЧкомпенсацію повнинна сплачувати держава, яка здебільшого дуже швидко ставить намісце подібні антикультові групи. ---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:41 ---------- Видававець на кожному примірнику вказаний, як і власник авторських прав.
ви вмієте відповідати на прямі питання? Як зробити так, щоб ваші проповідники до мене більше не приходили?
Можете табличку на двері повісити, Щось типу Свідкам Єгови не заходити. Обережно зла господиня-))))) ---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:30 ---------- Повторюю в надцятий раз. Я не єговістом. Доречі. ви злвживаєте своїми повномаженнями модеартора цього форуму. ---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ---------- 2.1. Ви спілкуєтесь у пристойному товаристві, Ваші повідомлення повинні бути тактовними. Я не однррозовно говорив, що слов єговіст, вжите щодо мене є нетактовним
ТАК уникати відповідей вміють тільки свідки так і запишемо, просто сказати, що цих людей бачити не раді, їм мало - у них план - раз в пів року плюс запрошення на всілякі конгреси. І від плану ні на крок. Хто тут що про такт розповідав? брешете. Чи то пак, зі своїми плутаєте - то вони щопівроку, зі списками і звітом. Священик ходить з водою раз в рік - на Йордан. І якщо один раз не пустили і нема інформації від сусідів, що мешканці змінилися, другий раз не піде. Та й найімоіврніше, перший раз - теж, бо на парафії всі всіх знають, і до сектантів ніхто з водою не йде, хіба не встигли засвітитися. Ну а колядники - то споконвічна народна традиція, котра жодним чином не регулюється і церква на неї не має впливу. Як і Хеловін в західних країнах.
Ну вам як представнику уыатськоъ . роскольницької секти краще знати-)))))). Натяк зрозуміли? ---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ---------- Проблема - сказали ні, та й усе. Доречі досить дивно, що кактолики так ревно ігнорують заклики папи Римськогоого щодо проповіді. Я чомусь не бачив . щоб свідки єгови виганяли мормонів, чи пятедесятників. Швидше за все . щоваша віра всього лиш успадкована традиція,якак наваш світогляд, і хаарктер ніяк не впливає.
проповідувати можна по-різному. Не всі це роблять напоказ методами мережевого маркетингу. Ви таки читаєте лише те, що хочете. Вже два роки кажу ні - все одно то приходять, то он листи пишуть. Питання - як зробити так, щоб моє помешкання повністю викреслили зі своїх планів.
Свыдки гвои не займаються мережевим маркетингом -лытературу вонине продають, статус высника в орагнызацыъ не заледить выдьтого чи привыв вын когось у збір чи ні. ---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ---------- Можете спробувати знайтимісцевого страійшину.