Мені тут в іншому місці вже підказали: заява в міліцію про переслідування. За новим КПК мусять зареєструвати і провести слідчі дії. Якщо будуть далі набридати - так і зроблю. Листа наразі не викидаю, тримаю як доказ
Ука,явно не врівноважена особа, зякою спілкуватись задоволення нижче середнього. Могла б хоч раз спокійно поговрити з людьми. Та йне завадило б їй колись подумати, що її дитина дізнавшись , о святого Миколая не існує. доросте до 18, і дійде довисновку, що риста так же не існуеє.
однозначно неврівноважена, бо не хочу тратити час на комівояжерів Ваші колеги видко вважають інакше, раз такі наполегливі. Може, просвітіть їх, га? буду безмежно вдячна. Хоча, все одно не повірять. Бо я вже і пупера про це колись просила, і Аспіранта, і все безрезультатно. Певно, харизма в мене така... та чого раз? Живу тут 2 роки. За цей час рівно 6 разів дуже спокійно пояснювала, що до мене без запрошення ходити не потрібно, і зі своїх списків мене потрібно викреслити. І лише один раз чоловік, котрого підняли з ліжка з високою температурою, просто мовчки виставив за двері. гм... Я доросла і до 30 з гаком, мої батьки вже й до 60, бабуся, дякувати Богу, 9й десяток розміняла, і ніхто з нас не прийшов до такого висновку. То чого б мої діти мали? А хто сказав, що його не існує? ---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ---------- тю, Олю, я ж тільки почала в смак входити. Ануж би щось корисного порадив. Ну є ж у них якась система оповіщень, спосіб заробити чорну мітку на свої двері? пупер з Аспірантом не розкололися, може, цей би проговорився.
Це тільки мені здається, що свідки найбільш активні на Західній Україні? Я от живого свідка бачила лише один раз - сантехнік, ремонтував у нас щось. Був тверезий, що для сантехніків само по собі є позаштатною ситуацією.
виберіться за межі Замарстинівської і будете здивовані ! вони (свідки Єгови ) активні навіть в країнах з забороною проповідування ---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:03 ---------- а шо піп на казанні Вам не казали? ---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:15 ---------- ну власне... якщо казками дітям баки забивати то вони і до церкви стануть ходити
так, як вони активні в районі Замарстиніської, мало де ще. Там справжній заповідник цього явища - ні до крамниці не перейтися, ні з дітьми не погуляти, щоб не стикнутися. Зате там не було такого регулярного "відвідування" по плану. На Сихові на вулиці майже не пристають, зате додому лізуть за планом - щопівроку плюс "запрошення на події". ---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ---------- і власне по темі: то як позбутися того переслідування?
За кілька тижнів буде 2 роки як я живу в Англії. Не разу не бачив ні одного єговіста. Ні на вулиці ні вдома. Не знаю, може закони тут жорсткі з цього приводу. 10 років тому жив в Шотландії. Кілька разів приходили мормони. Правда ті були дуже чемні і якщо не бажаєте з ними розмовляти - не будуть. Та й більш на християнських позиціях вони стоять. В Австралії люди просто чіпляли на воротах чи на дверях, що різним сектам приходити або вкидати макулатуру заборонено. Там є спеціальні стандартні таблички. Діє безвідказно. Зрештою, ніколи не вагайтесь їм показати дорогу в зворотньому напрямку. Не церемоньтесь. Це слуги диявола. Є і інший метод. Правда не рекомендую, поки не знаєте Писання "на зубок". Пастор однієї з протестантських церков в Австралії розповідав: постійно їх виганяв, але подумав - це ж яка можливість розповісти їм про Христа. Запросив, випили кави, розмовляли більше 2 годин. Каже, думаю, вони стали справжніми свідками Христа після цієї розмови. Вони, звичайно, Писання не знають. Вони знають Башту і що Башта пише про Біблію. А це дуже далеко від Слова Божого, притому в перекрученому вигляді. Тому це дуже легко зосередитись на будь-якому вірші і показати справжнє його значення. Але, повторюю, ви повинні перфектно знати Писання.
номінальні традиційні християни бояться Біблії як чорт ладану ---------- Додано в 07:17 ---------- Попередній допис був написаний в 07:14 ---------- єдина конфесія яка признає цілу Біблію -Свідки Єгови
Я не знаю хто такі номінальні і традиційні християни. Таких нема. Є християни які вірять Христу і Євангелії і є нехристияни, які не вірять. Все. Щодо конфесій, то якщо ви назвете башту Біблією а Бруклінську гопкомпанію богом то так. Але я знаю ще одну спільноту яка вірить в Біблію. Це сатана і його ангели. Адже подивіться як він спокушав Христа. Цитатами вирваними з Біблії. Правда трохи перекручував, майже як єговісти...
О! І моя дружина так робила. Спочатку чемно відпроваджувала, а потім вирішила їм розповісти про Ісуса.(Дружина дуже добре знає Писання.) І ось щотижня до нас почали приходити на розмову свідки. Пізніше ми дізналися, що то були не рядові свідки, одна з них була якоюсь старійшиною у нашому районі міста. Дружина спочатку попросила їх приходити не по двоє а по одному, казала, що так не чесно, що вас двоє а я одна. Але вони навідріз відмовилися і нагло продовжували приходити удвох. Ще було цікавим те, що коли починалося обговорення якогось питання, то вони крадькома заглядали у свої брошурки, котрі ховали під Біблію. Моя дружина мала перед собою тільки Біблію і їй було смішно з того як вони підглядають у свої шпаргалки. Це було свідченням того, що свідки не знають Біблії. Одним словом вони походили деякий час, а потім перестали і так уже кілька років більше не турбують. Ми часом бачимося на вулиці, коли гуляємо з дітьми, вітаємося з ними, розмовляємо, але щоб приходити, то ні, уже дали собі спокій з нами...
жінки в зборі не мають ніяких керівних призначень,значить то були не Свідки ---------- Додано в 09:15 ---------- Попередній допис був написаний в 09:14 ---------- єлементарна техніка безпеки
З Вами припинили спілкуватись через те що, ви не чуєте . щовам кажуть, а нечерез те щови буцім -то краще знаете Біблію. З досвіду спілкування з протестантами знаю, що вірші вони можуть застососвувати вкрай недоречно, не звертаючи уваги на оригнінал, контекст і т. д. Ви це дуже гано продемонстрували Миху в темі про спасіння. Якщотаким методом ви пояснюетет іінші догмати то витриматице досить складно. Якби ви хоч трохи цікавились співбесідниками, то не писалиб таких ляпів,я к про жінку-старійшину. Дуже цікаво спостерігати з вашею гординею, якщо з вами не захотіли спілкуватись, то ви цевіднесли до свого знання Святого письма. іне подумали. що відштовхнути могло не знання, а спосіб його подачі. ваші особіисті якості. ---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ---------- Щодо приходу у двох, то в більшості підручника по сектознавству рекомендовано свідка Єгови відрвати від громади, скинути йому купу інормації і компромату яку людинане в змозівідразу перевірити. А ви дивуетесь чтому ходять по двох. ---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ---------- Ні просто ваші особливості так помітні . щоваспросто не рухають. Доречі проповідуватив Англії досить складно, бо назвавши впроповіді гомосексуалізм гріом можна отримати проблеми з поліцією. Ну і гординя патсорів просто зашкалює. незважаючи на те що з більшістю пасторів харизматични церков нормально говрити просто неможливо. ---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ---------- Вперед. Складу злочину немає. Вам напишуть тснадартну відповідь. По секрету скажу. що жінок-скаржниць і скандалісток в міліції не люблять. Іяко увас виникнуть реальні проблеми, товаші скарги будуть розглядатись дуже повільно і недбало. Вам того треба? ---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ---------- Знаетет особисто перевіряв в різних района Львова - чомусь завжди мені достатньо сказати ні, щоб свідкине продовжували розмову. Можевам варто навчитись бути більш толернтними до інших? Нажаль християнськіцінності і якості успадкувати від бабусічи прабабусі неможливо, ним вчитись треба.
Та я тут ні при чому, то з моєю дружиною вони спілкувалися... Я уже давно не встряваю в суперечки зі свідками...
а щоб більше не приходили? взагалі? я ж про це Вас питала, а не про "припинити розмову". от і перевірим не люблю, як мене починають отак доброзичливо залякувати. можу й на принцип піти від свідка це чути особливо кумедно
Ну мені принаймі завжди цікаво дізнатись точку зору співбесідника ---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ---------- Я вас не залякую. а ділюсь власним досвідом, по куди більш вагомій справі. ---------- Додано в 21:22 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ---------- Ращз впівроку в мене піп ходив квартири святити. І як мінмум місяць діставатимуть колядуючі жебраки. ---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ---------- Ну якщо вам так хочеться хто ж вам заборонить. Тільки зазначу. що розбиратись мілція будетільки тоді коли є ознакикримінальної справи - погрози в листі, образа приспілкуванні в т. д.. Якщо цього немає будьте здорові.