де можна узяти чесних, розумних, витривалих українських громадян... із чистою біографією... у достатній кількості ?
Зараз - тільки народжувати. Найближчі 20 років не бачу нічого іншого для зміни українського національного ландшафту...Народжувати! Бо не можна, щоб швидко плодилися тільки варвари: русня, різні буряти, різні там воїни ісламу та китайці, що жруть кожанів та інших вірусоносіїв. Ото будуть "з чистою біографією в достатній кількості". У мене, мабуть, зимня депресія. Якщо такі псевдопатріоти, як в ПЄС, роблять якусь погоду тільки брехнею, галасом та підступністю, маючи жалюгідні 6% в парламенті, значить, щось не так у нас з парламентаризмом.
а хто від вас потребує. Оженитись треба спочатку)Зараз стільки втрат - і на полі бою, і в полоні, і при обстрілах, в тому числі діти...А скільки не повернеться наших громадян з інших країн. Треба народжувати не по одному, як зараз.Українців поменшало набагато. А російського м'яса вистачить і щоб працювати, і щоб воювати, і щоб ракети виробляти.
Депутати Європейська Солідарність, в тому числі я як співголова фракції , інші колеги підготували і подаємо позов до Окружного Адміністративного суду Києва щодо протиправної бездіяльності голови Верховної Ради Р. Стефанчука з приводу блокування міжпарламентської діяльності опозиційних політиків. В позові співголови фракції зібрані факти блокування її роботи у складі офіційної делегації в ПА ОБСЄ, де вона представляє «ЄС», також блокування її відряджень на політичні асамблеї Європейської Народної Партії, де вона мала представляти резолюцію по Україні, на інші важливі міжнародні заходи. Попри вчасно подані запрошення і всі офіційні документи, голова ВР свавільно не підписував відряджень, при цьому не надаючи жодних відповідей на свої дії. Депутати «ЄС» повʼязують ці дії Стефанчука з подвійними стандартами, які він, як голова ВР, демонструє саме до опозиційних політиків. Ми не дозволимо Стефанчуку, керованому ОП, сегрегувати міжпарламентські делегації і блокувати міжпарламентську діяльність наших депутатів. Юридичний супровід справ ведуть адвокати Ілля Новіков і Ігор Головань. Закликаємо інших депутатів доєднуватися, аби захистити парламентаризм разом.
Створити "уряд національної єдності"? А зараз що, уряд національної роз'єдності? Які національності збираються з'єднувати?
Буля, а ти точно викладачка?Я просто дивуюсь, як можна нічого не розуміті в темі, але писати з апломбом "откровєнія". Нічого, що історія не знає випадків, коли країна з першим типом відновлення населення переходила хоча би до другого типу (про третій я вже не кажу).
Как раз такое поведение признак преподавателя. Голову включи. Какой уровень оппонирования у них: школьники или студенты. За исключением ряда специальностей ряда вузов, это глупые люди, которым преподаватель может впаривать любую чушь. Когда много лет каждый день так делаешь, у тебя критическое мышление само отмирает. Это ещё при условии его наличия от рождения. А без оного получаются вот такие борщеварочки.
Як було сформульовано запитання: Додаток 1. Формулювання запитань з анкети В Ізраїлі після нападу ХАМАС і початку війни в Газі було утворено уряд національної єдності, до якого увійшли представники усіх політичних сил, представлені в ізраїльському парламенті (кнессеті). Як Ви ставитесь до того, щоби в Україні створити такий же Уряд, до якого своїх представників делегують партії, представлені у парламенті (“Слуга народу”, “Європейська солідарність”, “Батьківщина” та “Голос”)? 1 Позитивно 2 Ні позитивно, ні негативно / нейтрально 3 Негативно 4 ВАЖКО СКАЗАТИ (НЕ ЗАЧИТУВАТИ) 5 ВІДМОВА ВІДПОВІДАТИ (НЕ ЗАЧИТУВАТИ) Якби було сформовану уряд національної єдності, хто би на Вашу думку міг би посісти посаду Прем’єр-міністра? ВІДКРИТЕ ЗАПИТАННЯ. ЗАПИСАТИ ДОСЛІВНО ВІДПОВІДЬ РЕСПОНДЕНТА Прес-релізи та звіти - Ставлення до створення Уряду національної єдності (kiis.com.ua) Виникає перше питання: При чому тут Ізраїль? Потім пропонують створити уряд лише із представників чотирьох партій. Людина починає згадувати прізвища. І три чверті тих, коли запитували, не змогли назвати прізвище. (Я так підозрюю, що тих, хто зателефонував з цим опитуванням, просто послали і попросили не морочити голову). @Мих був настільки скромним, що не згадав цей факт. Бо не дуже сильний у арифметиці. Але я трохи кумекаю в арифметиці (колись навіть знав, що таке інтеграл за мірою Лебега-Стільтєса) Опитали 1200 чоловік опитано 1200 респондентів, Прес-релізи та звіти - Ставлення до створення Уряду національної єдності (kiis.com.ua) Ось табличка результатів кого хотіли б бачити Тобто, 1200*75,5% = 906 людей не назвали нікого (!) Іншими словами, назвали якесь прізвище - 1200-906 = 294 людини І от, із вуст цих людей, які згадали хоч когось, Порошенка назвали 294*25,5% = 75 чоловік. Із 1200 опитаних аж "цілих" 75 душ назвали Порошенка (!) Тобто, опитали 1200 душ, а Порошенка на чолі такого гіпотетичного уряду хотіли б бачити лише 6,24% опитаних. Охоче вірю. Яскравий приклад маніпуляції, якою скористалися порошисти. Для того, щоб отримати об'єктивну думку, слід було навести, скажімо, десять прізвищ, і щоб оптувані вибрали якесь одне (або жодне). Там в таблиці результатів опитування, до речі, схожа цифра 6.3, що навпроти прізвища Порошенка, присутня.
Я для тих, хто не любить багато букв і цифр, скажу коротко: КМІС запитав 1200 респондентів, кого б вони хотіли бачити на чолі уряду національної єдності. 75 чоловік, або 6,3% від усіх опитаних назвали Петра Порошенка. Ось скріншот таблиці і посилання на сайт Прес-релізи та звіти - Ставлення до створення Уряду національної єдності (kiis.com.ua)
Кацалапий, а ну попроси у подоляка такі таблички скільки реально людей проголосували за віслюка Янелоха Оманського Нетряпка Хуйпіду
Я таких не знаю. Я знаю Петра Порошенка, якого хотіли б бачити на чолі уряду національної єдності трохи більше шести відсотків опитаних. Хомчине, хотілося б запитати, а чому Вам так подобається бути стрілочником? Я проаналізував дані, які надала солідна організація, що займається опитуваннями. Цифри не придумані кимось, а реальні. Не подобається, помовчіть, розумнішим будете здаватися.
Кацалапий, у нас наразі президентом найнятий Нетряпка Хуйпіду. Тому мене цікавить, чому президент розповідає про те, що в Дії будуть здійснюватися продажі автомобілів, хоча він до цього не має відношення, і не пояснює про мобілізацію, хоча це його пряма відповідальність? Він досі живе в країні рожевих поні і високих рейтингів? Все скинули на військових. Ось коли якусь посаду займе Порошенко, тоді і поговоримо. А наразі питання чому Нетряпка не виконує обовязків, приписаний йому в Конституції,?
Пес Херсон шле вітання кожному українцю з Новим роком прямісінько з офісу «Європейської Солідарності»! P.S.: він так полюбився усім нашим працівникам та активістам молодіжки, що ледь не залишився жити тут
Не хотіла під час тривоги ставити цей допис, бо всім все тяжче стає їх переживати. Але, наприклад, ДЕ армія ДРОНІВ❓❓❓ Як влада забезпечить виробництво заявлених Зеленським 1 мільйона дронів у 2024 році❓❓❓ Законом про Державний бюджет на 2024 рік з місцевих бюджетів забрали 96 мільярдів гривень "військового" ПДФО начебто для такого виробництва. ❌ Наша партія Європейська Солідарність категорично виступала проти централізації таких коштів та пропонувала залишити їх на місцях для фінансування визначених законом напрямів, в тому числі для закупівлі та постачання дронів на фронт. І от вже 4 січня віце-прем'єр Федоров у своєму ТГ-каналі звертається до всіх громадян з проханням долучитися до зборки дронів своїми руками, викладаючи посилання на навчальні матеріали, необхідні комплектуючі, що і як треба зробити. АЛЕ❗️ Громадяни-складальники мають придбати ВСІ комплектуючі за ВЛАСНІ кошти (у матеріалах є посилання на інтернет-магазини), зібрати дрони і передати їх державі❗️❗️❗️ А бюджети громад, які долучаться до проєкту, частково компенсують вартість (поки єдина Житомирська міська рада). ЩО❓ Знову за кошти людей?! Знову за кошти громад?! Тоді куди будуть витрачені 96 мільярдів гривень з держбюджету❓❓❓ Так ми війну не виграємо Ніна Южаніна, народна депутатка України партія Європейська Солідарність