Я думаю, что Украина спасётся без господина Defenderа и иже с ним... Не слушайте, что говорят и тогда не придётся извиняться...
Шкода,що Ваш інтелект не дозволяє Вам зрозуміти моїх дописів. А вище я писав - правда є одна. І правдою є факт. А інтерпретація цього факту створіннями,що звуть себе хомо,правдою не є. Позаяк,те,що є добром для одного є злом для іншого. Але тут це є офтом. Ага,дякую Вам за вірші. Хоч і є люмпеном,але поезію люблю. І російську теж.
Та й я Вам дуже вдячний за оцiнку мого інтелекту! Здається, у вас посада така - розмовляючий з створіннями, що звуть себе хомо. Дякую за таку надзвичайно високу пошану! --- Господин назвал меня любимой женой хомо! (с) И ещё - факты это то, что говорят истинные арийцы. Всё остальное - интепретация.
KLIBERN, не надо мне ликбез проводить. А что вас задело, что среди тех кто организовал ЧК-НКВД и Гулаг не было евреев? А Троцкий, Каганович, Зиновьев угрофинны родом из Рязани.
В силу прикрих і трагічних обставин,що мали місце бути 42,5 років тому,я теж належу до того ж виду,що й Ви. тому й часом виникає бажання поспілкуватись з представниками виду,до яких належав колись сам... Правда,не маю настільки розвиненого інтелекту. Лише свідомість.
Как горят в таком случае наши лучшие друзья - американцы - No comments! Або в перекладi, як того вимагають правила сайту: Що казати, коли сказати нічого? Но вообще - это круто! ---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ---------- Шановный Romko! За що це ви менi пальця показали? -- Или, как требуют правила сайта : ЗА ЧТО?(с) А ещё дедушка Крылов говорил: ЗА ЧТО же, не боясь греха, Кукушка хвалит Петуха? За то, что хвалит он Кукушку! -- Кстати, я посмотрел тут на сайте - каждый хвалит своих знакомых. За то, что они хвалят его! -- Давайте и я вам начну палец показывать! Как в Библии говорят- ОКО за ОКО! Я вам такого не прощу!
KLIBERN, перестаньте меня смешить, я это уже наслушался, даже странно, вроде неглупый человек, а сразу впадаете в истерику
А-а-ааааа! Нам ещё не хватало религиозных войн! Призывов типа: Даёшь Варфоломеевскую ночь! Даааа, только этого нам не хватало!
Отвечу кратко: люблю Ужгород за то, что среди почти всех городов Западной Украины там отсутствует памятник Бандере.
Забула ще про Луцьк. Там, мабуть, теж нема памятника Бандері. Проте там є памятник Лесі Українці. Ось таким людям, як Леся Українка, треба ставити памятники! В Ужгороді, між іншим, є цікавий памятник угорському поету Шандору Петьофі. ---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ---------- Не говорите за каждого. Здесь кто-то придерживаются одного мнения, кто-то другого. И плюсы ставят тем, с кем совпадает точка зрения. Причем, в одной теме точка зрения может совпадать с каким-то форумчанином, а в другой теме - нет. Даже в рамках одной темы точки зрения могут не совпадать.
ЩО?............ ---------- Додано в 00:11 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ---------- Ще раз наведу приклад: Я перестріляю всю вашу родину, а вас депортую, заради кращого майбутнього. Ви мені пробачите??? Не будете тримати зла? (я нікому не розповім де могили ваших дітей... вам теж) ---------- Додано в 00:13 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ---------- це ще що таке. В школі вчився - майже на відмінно - без хабарів. ---------- Додано в 00:27 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ---------- Ми тут вам про це вже всі вечори толкуємо, а ви не слухаєте... Думаєте ми цілими днями тільки тим і займаємося - палимо російський газ, донецьке вугілля і жаліємося, жаліємося, жаліємося, жаліємося,... Приїдьте до Львова і порівняйте стиль життя. Відбудовуємо, відбудовуємо, не переймайтесь...лиш не пхайтесь зі Сталіном. Не забудемо про нього - не хвилюйтеся. Спіть спокійно.
А что, это он сделал ? Его родственники ? По моему тут надо конкретно сказать, кто давал приказы, и кто выполнял...К кому у вас претензии ?
Можете не вибачатися - ми в московську пресу ще з совка не віримо...Складно нас ввести в оману, а вам ватро було би почитати свої пости адресуючи їх собі... ---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ---------- Не вписуйтесь.
Форум место открытое. Или где-то там в привате разбирайтесь. Тем более у вас есть возможность и не отвечать. Отстальные тоже меня прочитают, и из моих вопросов точка зрения видна, как ваша из ваших вопросов. Претензии то к кому ? К тем кто к этому никакого отношения не имел... Хотя в некоторых родоплеменных обществах есть еще кровная месть. Но на то они и в племенах и родах живут и себя соотносят. И мстят семьям. А некторые и просто по национальному признаку всех без исключения называют преступниками..
Претензії... Хм...які ж претензії особисто до пана ФорА? Просто він захищає те,що для нас є чужим і ворожим.