ОГО - нові тарифи

Discussion in 'www' started by Nemo, Mar 6, 2010.

1. Vittoriya

Vittoriya скрипулька

Вчора мені нарешті подзвонила "спеціаліст" Укртелекому. Попросила виміряти швидкість.Виміряла на інтернет експлоурері на сайті speedtest.Показало download-4.23,upload- 0,42. А вона мені заявила-то у вас все згідно з вашим тарифом. Я її спитала-тобто? А вона -ну як,ОГО 8-до 8-ми мегабіт :crazy: Я їй щиро подякувала за таку чудоооову новину, але сказала,що до 8ми на мою думку це може бути 7,5,ну нехай вже 6,5, але не 4,23. То як , я 50 гр плачу за отих 0.23?І сказала, що якщо вони мені не можуть зробити 8 мегабіт, хай переведуть на ОГО4, мені цілком вистарчить.я переплачувати за послуги,які мені не дають не хочу...

• Подобається Подобається x 1
  2. Overko

Overko миється в бані

Ви то самостійно можете зробити, перевести себе на інший тарифний план. Вартість переходу з дорожчого на дешевший становить 20 грн.
    Потрібно зайти на http://my.ukrtelecom.ua/ і там все пише.

3. Vittoriya

Vittoriya скрипулька

а.ну тепер можу, а раніше взагалі-то не могла.

4. Overko

Overko миється в бані

В них були технічні проблеми, які закінчилися 21 липня. Для зміни тарифного плану потрібно було їхати на Чупринки і писати заяву щоб вони вручну перевели. Я так і робив.

5. Nemo

Nemo Well-Known Member

Щось там не так - має працювати в межах ОГО8 - і без розмов.
    Ви спитали який конкретно профіль на порті?
    Я б зробив так: позвонив в київський супорт 0-800-506-800 і сказав категорично - прошу виставити мені фіксований профіль 8/1 згідно мого тарифу ОГО8 (попросити не ставити профіль Ультра - тільки фіксований 8/1 - і крапка). Для себе я б ще попросив модуляцію G.dmt. Впевнений, що ця комбінація - модуляцію G.dmt (там зможете перемикатись на ADSL2 - але не ADSL2+) i фіксований профіль 8/1 - дасть Вам швидкість вниз 7-8, вверх до 0,7-0,9 (тільки до 0,9 адже це G.dmt).
    Далі ганяєте кілька днів лінію, переконуєтесь, що все працює, і вирішуєте - треба Вам внутрішню мережу з теоретичною можливістю 24/3 чи ні. Якщо треба, знову звоните 0-800-506-800 - і вимагаєте поставити профіль Ультра 24/3 а також увімкнути AnnexM на АТС. Потім вмикаєте AnnexM на модемі, SRA, бітсвоп - і сподіваєтесь, що зірки Вам сприяють. На світ будете мати згідно тарифу, а з внутрішньої мережі більше - скільки дозволить лінія. У разі проблем, залишитесь на добу без інтернету - позвоните в супорт і вернетесь на фіксований профіль.

• Подобається Подобається x 2
  6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://yfrog.com/20q01j

Фантастика, при Ого8 , на піратської бухти завантажувало під 1,5 Мб/с ...
    Я не одразу й второпав )))) В голові почав сумувати швидкості, і нервувався, що кожен раз більше 900кб/с виходить ))))

7. Overko

Overko миється в бані

В мене тарифний план на 2Мб/с і теж сьогодні спостерігаю в рази більшу швидкість.

8. Overko

Overko миється в бані

Наніч ще швидше стає:

9. Nemo

Nemo Well-Known Member

Це внутрішня мережа, Львів. Спробуйте на світ - Франкфурт, Лондон, Москва.

10. Overko

Overko миється в бані

Вже швидкість стала така як має бути. А вчора перевіряв її на багато напрямків. Скачками з різних торентів. Скачкою по ФТП з різних серверів. І повсюди вчора була більша в рази від задекларованої ш-ті.

11. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

зайдите на сайт Гуугля.сом и Вы узнаете много нового про Укртелеком!
    А вообще, Укртелеком в 2010г. ОБМАНУЛ ТЫСЯЧИ ЛЮДЕЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Весной этого года появились два "БЕЗЛИМИТНЫХ" мобильных тарифа.
    это для пользователей через USB-модем
    Безлимитные они в первую очередь по тому, что вообще не учитывается трафик!
    За один абоненты платят 60 грн/мес, за другой 120 грн/мес (везде +ПФ, +НДС) тарифы заявлены без учёта трафика и отличаются скоростью.
    с августа всех абонентов, что подключились "обрадовали" а точнее абманули - в первом тарифе вдруг появилось ограничение до 5 гигабайт трафика в месяц, а во втором до 10 гигабайт в месяц, а потом Вам скорость снижают до 64мб/сек !!!! и такая скорость у Вас будет до конца месяца!!!
    т.е. в первый тариф - скорость уменьшают в ЧЕТЫРЕ РАЗА, а во втором ещё больше !!!!!!!!!!!
    УКРТЕЛЕКОМ ОБМАНУЛ КЛИЕНТОВ!!!
    ПОЗОР УКРТЕЛЕКОМУ!!!!
    ДАВАЙТЕ ОБЪЕДИНЯТЬСЯ И БОРОТЬСЯ ЗА СВОИ ПРАВА!!!!

12. Tony

Tony Well-Known Member

А скажіть в кого який найнижчи пінг наприклад на ya.ru при вільному каналі (тобто без торентів, закачок і т.п.)?

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

74 мс ttl 53

14. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ttl=57 time=33.2 ms при напів завантаженому :)

15. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Торент клієнтами юзери "по клали" мережу. УТ був змушений ввести обмеження.

До мобілок тепер "кидають" оптику. :crazy:
    Перед тим як цитувати глупоти виясніть для себе чим різняться мега- і кіло біти з байтами на купу.

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

Average=78 ms.

16. afterstep

уточню - попередню швидкість я давав не огошну, а з канального роутера :)
    огошна - близька до твоєї

17. Tony

Tony Well-Known Member

Мда.... прикольно вам... в мене нижче 80 майже не падає

18. afterstep

не в пінгах щастя
    вони, як і прогноз погоди, - суто дорадча інформація

19. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Це показник якості зв'язку. Після вчорашніх
    на ya.ru сьогодні УТ "бавить" нас ось таким - Average=357 ms.
    Стрім відео і.т.п. речі "лагають" безбожно. :ireful1:

20. syavych

syavych копач

Minimum = 49ms, Maximum = 52ms, Average = 50ms

---------- Додано в 00:08 ---------- Попередній допис був написаний в 00:07 ----------

тьфу... не додивився шо тема про ОГО - мій результат тоді ігноруйте :)

а де твій аватар? :)