Оффтопи Салуну

Discussion in 'UA-RU' started by Читатель_Обкома, Mar 18, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gron

Gron тафгай

2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Маєте на увазі Афган? Це геополітика. Результат холодної війни.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Один мій знайомий воював у В"єтнамі. У ще одного батько загинув у Ефіопії. Сусід воював у Сирії...
    Доречі, перші двої так і не змогли отримати статус ветерана війни.

• Подобається Подобається x 2
  4. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ну раз меня зацепили, когда я просто ответил Romko, мало на кучу ссылок. И тут такая дискуссия. Надо отвечать.
    У нас был или точнее родился Григорий Распутин. Прятали царскую семью, в войну труп Ленина. После войны, были и очень много осталось и сейчас есть живые.
    Бандеровцы, сосланные за сотрудничество. С Прибалтики, то же. Немецкие военнопленные. С Польши. Немного с Чечни. Вот японцы, те восточнее. Власовцев не было, Скорей всего всех оставленных в живых ссылали в края вечной мерзлоты.
    Так как они считались предателями. Надеюсь ответил?

• Подобається Подобається x 3
  5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Бо ведмеді люблять солодке;).

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

Але перед цим того "дехто" добре навчили в Москві, і за допомогою диверсійного підрозділу поставили на чолі держави Афганістан.
    У мене сусід, правда покійний, служив на підводному човні в одному з диверсійних підрозділів. Але після 250 грам ставав трохи балакучим, отож я ще будучи в 8-9 класі знав про диверсійні операції радянських підводників на територіях країн Африки і Лат. Америки.За 2-3 години робили революцію , ставили свого Президента і тікали знову на підводного човна-експорт революції така штука називалась.

7. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ну,ти диви-и-и!І Той туди ж!Як той сморід за військом...:)))
    Администрация Януковича считает, что украинцы не хотят государственного статуса русского языка
    http://regnum.ru/news/polit/1362916.html

Last edited: Jan 10, 2011
    • Подобається Подобається x 1
  8. VasMT

Невже Ви думаєте, що я буду це заперечувати? Ні, не буду... Ба навіть більше, підтверджую... І такими штуками займались не тільки КПСС з СССРом... Єдине, що хотів би сказати, то це те, що брати Грімм теж багато розповідали :mocking:

9. Gron

Gron тафгай

10. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

"пан хохол , об Россию зубы обломав , штоль ?" /Т. Шевченко/

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:40 ----------

Вы перепутали с Крымом. Но не в 1654-м а в 1954-м и не до 57 а до 1991-го..

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я не зрозумів, в чому тут проблема, я щось не те сказав?:blush: Чи зробив неправильний висновок?:blush: Мова йшла не про Афган?

А хіба я казав, що цим займалось тільки СРСР? Таким завжди займались сильні країни.А СРСР разом з США були двома супердержавами, отож вони грали в пінг-понг-в кого і де буде більше "своїх" президентів. А без сміху-це сфери впливу.
    А на рахунок братів Грім, то мені також, навіть в такому малому віці так видавалось, але потім в "Огоньку" я такого начитався, що ці казки як вийшло на повірку зовсім не казками були, це звичайні операції- і в Кубі така була і в Афгані похожа,можливо без підводного човна обійшлося, але з авіацією.

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ----------

За що купив, за те й продаю. Я ж не казав, що сам у них брав участь. Я чесно сказав що 1.5 року був "хворим" в санчастині полку,а фактично робив всю роботу за двох лейтенантів, одного старлея, одного прапора і одного підполковника.

• Подобається Подобається x 5
  12. VasMT

Та заспокойтесь, Сміте... :)))
    Ніхто Вас ні в чому не звинувачує. І Ваша "хвороба" звичайне явище. І те, що Ви працювали за весь медпункт частини, не викликає недовіри... Принамі у мене...
    Але Грон правий. Про сказочників...

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Знаю, бо сам багато раз бачив таких сказочників.А тому дядькові вірив.Служив десь в бухті Золотий ріг.Говорив не дуже охоче, більш намньоками, інколи казав про те що робили а не уточнював де,скільки їх там було-так і казав, і щоб секрети не продати. Але в тім, нехай це буде на його совісті-нехай земля йому буде пухом.Фото показував-дійсно військові підлодки-був дуже сильний і шустрий, в народі про таких кажуть-тягучий, справжній спецназовець, показав мені декілька прийомів-згодились на життя.

14. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

15. Filosof

Filosof Well-Known Member

Это точно. Я недавно разговаривала с одним человеком, который меня все агитировал за Россию. Ощущение сложилось, что находишься в палате для психически больних. Я говорю, что в России нищета, а он мне отвечает: "Бедный Путин, как ему тяжело. Против него же весь мир. Все его ненавидят". о_О:crazy:

• Подобається Подобається x 4
  16. VasMT

о_О?
    ................

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

До речі і культу його ніякого немає, на рівні сарказму росіяни своїх керівників сприймають. І некомпетентність бачать прекрасно. Просто хто ще зможе хоч якось більш-менш скопом тримати цю орду, трохи слабину даси - зразу в загул ідуть. Всі це розуміють.

18. Filosof

Filosof Well-Known Member

На мою думку це аналог якоїсь секти: "Я Путину верю. Это человек от Бога". Маразм. І аргументувати свої слова - вони не можуть. А найголовніше: усі говорять одне і те саме. Слово в слово. Як зомбі.

• Подобається Подобається x 4
  19. VasMT

20. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)