.............. ---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:50 ---------- Гарні паски!!!Молодчинка. ---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ---------- Не мало...явно будете мати багато гостей....
Варіант: рибний фарш, з нього колобки, обваляти в муці, підсмажити в олії, викласти в форму, залити соусом (1-2 цибулини + 1 морква підсмажити в олії, додати склаянку бульйону і 3 ст. л. томатної пасти, спеції до смаку), запекти в духовці до 1 години. Я таке роблю зі щуки, якщо вона стара і буде сухою як дрова після смаження на сковорідці.
Вони жирні. Їх треба варити. Хочу навчитися пекти канадське печиво "Хвіст бобра". Може мені хтось підкаже, як його готують. Бо в інтернеті я рецепту не знайшла.
Фух!!!!Тортик доробила,ніяк осбливо не прикрашала,і часу на те не було,та й так самі з"їмо,єдине що натерла шоколадних баранчиків і все ( то я їх так називаю...) Торт горіховий з баранчиками...
А в мене на всі свята печеться завжди "Київський", тато його дуже любить. а ще є сирник, і з вишнями. Лишилось тільки нині їх глазуркою полити.
Я теж його дуууже люблю,отой мій рулет з "очима" якраз крем робила від Київського...А самі київські коржі дооовго сушаться, а в мене електрична духовка,тобто дооорого,за цей місяць прийшло 80 гр. за світло вирішила обмежити своїх горіховим тортом і рулетом замість одного Київського.
...моя швидко остиває,там вентелятор стоїть,який, охолоджує,отакето ноухао...мушу сушити до останнього....
Ще хочу попоробувати спекти Шварцвальський торт, знайшла в неті детальний опис приготування... але то трохи пізніше
poetka, Це щось неймовірне! Якби побачила в магазині, то б купила цілим і за вечір би з'їла Недавно в пекарні з'явився новий тортик, "африканський", то як взяла на пробу половину, то наступного дня пішла за другою :shy:
А я хочу спробувати спекти торт Моцарт" Нині ми тортики не пекли.Зробили знову "Бите скло" і сирник Сльози ангела.
Я спекла сирник, печенько(малий впросив - бо йому цікаво вирізати), тільки що тірамісу закінчила (теж малий впросив). Не знала, куди подіти білки, що з паски залишилися, то спекла два бісквіти з какао, посередині корж з сушених білків і перемастила кремом зі згущеним молоком. Ну і як на кожне свято - вафлі. Ще мав бути рулет бісквітний, але я вирішила, що то буде забагато всього