я робила минулого літа, скажу чесно - на любітєля. ой я теж зауважила, якась та курятина в сільпо не того, певно польська, не купую, і мамі сказала не купувати... А за рецепт тих "курячих хробачків" велике дякую, занотувала, буду робити на свята!
А я хочу рулет курячий зробити,з цілої курки,але не знаю....після вчорашніх крилець на ті кури дивитись не можу взагалі....
купила маргарин, сметану - буду пекти кошички-пасочки а зара на скору руку лаваш - всередині начинка черемша та яйце, дуже смачно, ситно і швидко ))
Доброго дня и не пересолить! Сын крутит фарш, будут рыбные котлеты. Рыба (филе) - какая нравится, или на какую денег не жалко. Белый хлеб, замоченный в молоке. Сало Лук Чеснок Манка взболтана с яйцом. Пускай набухает. Можно морковь. Приправы (кому какие нравятся) лимон (кому нравиться) Соль по вкусу. Панировочные сухари. Три раза перекрутить и поставить в холодильник на полчаса или час, да хоть до утра. Лепим, можно обмакивать в кляре и в сухари, можно просто в сухари и жарим. Гарнир вкуснее всего картошка, пюре.
Можна легенько відбити філейку , Накрити охолодженим тоненьким омлетом ,покласти рядочком запарений чорнослив,звернути рулетом ,зав*язати Ниткою,дати в щільний целофановий пакет ,ще раз обв*язати ниткою і зварити,буде курячий рулет.На омлет ще можна дати відбите тоненько порізане сало .Замість чорносливу можна дати горошок.Але я люблю той варіант ,який запропонувала перше.
Про часник : скажена на кухні (Юлія Висоцька) зубчик часнику давила ножем ,а потім дрібненько різала.Пробувала ,сподобалось ,але не завжди є час з тим возитись.
Цілу курку розділяю,виймаю всі кістки(але обережно,щоб шкури не порвати) додаю ще 2 філе товчу то все перчу даю часничку і приправ скручую в рулет і в плівку.... обмотую ниткою і варю, а потім під пресСмакота ше та... ---------- Додано в 17:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ---------- Одним словом покажу...
На велику курку смажу два тоненьких омлета ,охолоджую.На м*ясо кладу тоненькі шматочки сала ,попередньо його легенько відбиваю,солю-перчу ,на сало кладу омлет ,завертаю ,обв*язую,кладу в пакет ,знову обв*язую і варю. Філе не добавляю ,і так достатньо м*яса. Можна покласти всередину чорнослив або зелений горошок ,буде гарний розріз і смак.Вариться приблизно годину,причому кості я додаю в воду ,в якій вариться рулет ,додаю моркву ,цибулю,всі приправи до бульйону.Маю рулет і маю бульйон.
не знаю, як мені ще до неділі піст витримати...мало того, що тут начитаюсь і надивлюсь, так ще й вдома готувати треба Маю язики, і не знаю, що з ними робити..Салатик зроблю точно, а на гаряче традиційно в сметані щось вже не хочеться. Поділіться рецептами, хто як їх готує
Не купую ніколи....Бриджусь ---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ---------- А я то виливаю,нашо їсти воно ж варилось в клійонці,всетаки клійонка - хімка целюлозна
А це мої пасочки:girl_smile::girl_smile::girl_smile:пекла перший раз...трохи нерівні, але головне, що мої!!!:girl_claping::girl_claping::girl_claping:
До рибного котлетного фаршу я ще додаю трошки плавленого сиру і дрібно-дрібно порізаної зелені (петрушка або укроп, чи разом). Дуже покращує смак, додає ньюансів.