А мій тепер на строгому пайку. Якщо ніц не купить, і не приготує то ніхто ніц в хаті не їсть. Наразі ще не голодали. ---------- Додано в 01:51 ---------- Попередній допис був написаний в 01:47 ---------- А моя кілька днів тому свиню заколола, а мені ноги не дала. Кажу мужові слухай а я тут ковбаску хочу робити, і шиночку на свята ней би мама чвертку пацєті дала. А він каже, та ти подзвони тай вона тобі з задоволенням дасть. А не дала. Сама ковбаси наробила.
Оль така класна форма,силіконова??????Якщо не секрет,де купувала????? Тортик файненький,не стандарт, я б сказала
В минулу суботу готував, знімав на фото та відео приготування дерунів, але тільки вчора довів все до толку - ДЕРУНИ, теж класика кулінарного жанру, самий простий рецепт, з картоплі, яйця, муки, солі, та мінімуму спецій.
Так, форма силіконова, купляла на ДП (я там часто покупки роблю, бо там покупка з доставкою чоловікові на роботу, а мені їхати до Львова щоб щось одне купити - невигідно) ну так, бо робилось не по рецепту, а з того, що було в наявності
А в мене сьогодні"РИСОВА БОМБА" Тушковане філе курки,печериці,шпинат,під соєвим соусом з часничком...
Я б скоріше сказав "під редискою" Просто нагадалося, як колись один дядько замовив в ресторані гарнір і м"ясо під лимоном. Офіціант приносить на великій тарілці гарнір, а збоку тоненька скибка лимону. Він питає: - А де ж то м"ясо? Щось я його не бачу. - Та як де? Шукайте його під лимоном, як і замовляли.
І ще пробувала пекти хліб від Філософки,такий пухкий вийшов,колосально-смачний....Дякую!!!!Правда я пів на пів брала молока і води.....ЛЬвів"яни які куштували багети в Ашані мають спробувати цей рецепт,дуже схожий смак і шкуринка хрумкенька.... "Хліб від Філософки" ---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ---------- І медові кексики з мигдалем:
І де у Львові нормальні продукти? Купила морожену тиляпію, запекла в духовці з вершками - не те. Напевне, зо 3 рази перезаморожували. Де купити свіжу? Охолоджену? Вчора з розпачу стушкувала куряче філе в сметані - завжди готую, коли фантазія закінчилася. Робиться хвилин 20, а решта - на плиті вже без моєї участі Згадала свого дідуся. Він ніколи не хвалив бабусину їжу. Тільки насміхався: Та що ти там робила! Це ж газ варив! А ще вчора спекла кексики з кокосовим пудингом. (накупила силіконових форм, і тепер мушу пекти через день, щоб гроші відбити:girl_haha До речі, про тиляпію. Прочитала про неї вперше у чоловіковому журналі про підводне полювання. Вона, виявляється теплолюбна , тому підводні мисливці полюють за нею і взимку, бо на на охолоджувальних басейнах АЕС вода на кілька градусів тепліша! Її в Україну спеціально для тих басейнів і завезли, для їх очищення, бо рибка невибаглива у їжі.
Немає у нас такої риби,хоч і вода тепла в охолоджувачі.У нас соми і коропи з карасями розводять,але рибу ловити заборонено.
Я в такому випадку купую вареники.. У Львові ще купувала пельмені, а тут не смакують магазинні Чоловік в такі моменти ліні купує ковбасу до підсмажування, або сосиски. З булочкою йому смакує.
На перший раз квітуючки так нічого вийшли,але з часом рука набивається, я сама ще вчуся....з нею намучитись треба то правда,особливо коли якісь мацюпунькі деталі робиш,то взагалі...якщо якісь питання звертайся напишу,а мо і покажу міні майстер клас... ---------- Додано в 19:25 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ---------- А ти що брала для мастики????