і я солодке люблю, особливо шось домашнє от вчора спекла вівсяне печиво і шо... нині пару штук в коробці залишилось )))
Зібралась готувати налисники з сиром.Додам кориці,ванільки, і буде смакота,а для чоловіка пельмені курячі...ото й все,ну може потім цвібак зроблю побачу,маю купу часу,квіти на замовлений тортик наліпила завчасно,відпочиваю,точніше йду смажити налисники
А я вже посмажила, і вже з'їли, діти - солодкі з шоколадним сиром, ми - солоні, з грибами, чілі і твердим сиром (багато-багато сиру)...
Ого-го!!!У нас сир найдешевший приблизно 60 грн.(це так якість більш-менш) З 1 жовтня подорожчає на 40% отоді й наїмось і сиру і до сиру...жах,я в шоці.Ми останнім часом купуємо тільки для малого, самі можемо обійтись.... Треба в неті поритись , самій навчитись його готувати. ---------- Додано в 16:29 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ---------- А ви також по буряк? ---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ---------- Села не маємо,тому заздрю тим в кого воно є...хоч щось перепаде.....бо я все,все купую,ото пішла на базар яйця дом 2 грн. і це не потолок ---------- Додано в 16:32 ---------- Попередній допис був написаний в 16:31 ---------- Ну гаразд, йду ,бо забалакалась з вами треба таки йти смажити......
Не тільки. Треба всього потроху, а разом то буде досить багато. Якщо побачите чоловіка, навантаженого як мул з торбами і кульками в руках і в зубах, то це з великою імовірністю буду я.
Перевага його в тім,що не потрібно попередньо заквашувати молоко,не потрібні ніякі таблетки,вихід великий ( з 2л молока виходить 1кг сиру),не треба додатково солити, через 4-5год.можна їсти і виходить завжди вдало. Закипятити 2 л молока з 2ст.л. солі без гірки (хто любить можна взяти і менше) В молоко влити взбиті 6 яєць з 2 банками сметаны ( в банці 200г) І не зменшуючи вогонь, помішуємо вінчиком досягаючи до дна , щоб не підгоріло доводимо всю масу до кипіння звичайно 5хв.Молоко звурдиться і виділиться сироватка. На дуршлак кладемо 4 слої марлі і виливаємо туди молочно-яєчну суміш. даємо стекти сироватці... закрываємо сир із всіх сторін і кладемо під прес між 2 досками . Через 4-5 годин бринза готова. Кладемо в посуду прямо в тій марлі, в котрій була під пресом...і все. А ше забула.... прес приблизно 1 кг(просто покладіть шось зверху).
http://www.simya.com.ua/articles/17/4958/ http://relax.ua/menu/mushroom-zrazy/lang/ua зараз знаходжусь в відрядженні до 7.10, то від кухні відпочиваю, але по неті "гуляю"