Нє, то заморожене ---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ---------- Підкажіть мені гарний і смачний рецепт солянки, там з лимончиком, оливкамиююю
У нас сьогодні на вечерю будуть рибні котлети і картопляне пюре Купила вчора заморожено філе хека..з 1 кг філе 400 гр води.Дурять по-чорному!Гроші заробляють з повітря.:cesored:
Сьогодні наварила борщу пісного,підбила сметаною.... І ще на вихідні тушкую курку в соєвому соусі.....
Класний варіант, тільки замість яєчної шкаралупи краще використати щось їстівне. Половинка квашеного огірка, з якого вийняти середину, к на мене, ідеально б запасувала.
П.С. Найкраще пекти в силіконових формах,або в маленьких формочках для кексів,обов"язково простиливши форми пергаментом,бо кекс настільки ніжний,що з ним треба обережно. ---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ---------- Мені здається,що коли наляти горілку в огірок,вона з нього витече,або огірок її вбере... Всетаки краще шкарлупу..... І хто сказав,що шкарлупа не їстівна??????КАЛЬЦІЙ НАТУРАЛЬНИЙ!!!!!
Я думаю,що верхушка червоного солодкого перцю буде їдеальним варіантом.Можна свіжий.а можна й консервований.
У мене є силіконова форма "кирпичик",підійде? А пергамент туди і не треба,вони й так класно звідти вилітають
Пр перець я теж думав - з точки зору вигляду він кращий. Але з точки зору смаку - краше огірок. То вже варто думати, чи будуть на смакові якості більше звертати увагу, чи на вигляд. Але якщо перець - то однозначно краще свіжий.
Оцінювати будуть по фото,то можна хоч з піску зробити) і рецепт додати.А так як я можу добре робити різні макети..і взагалі я дизайнер,то може обдурити?
Тут така річ - є певні неписані правила. Принаймні на кількох конкурсах у Львові, на яких я був присутній, це працювало. Так-от, неїстівні елементи бажано використовувати лише в тих випадках, коли без них обійтися неможливо. Щодо горілки в квашеному огірку - повірте на слово, пробував, горілка не виливається і не вбирається.
Я про це знаю.Але перець є їстівним "елементом",до того ж я хочу зробити ще якийсь салатик з використанням перцю або буду його використовувати як прикрасу.
Купляти треба філе сухої заморозки.Воно трохи дорожче,але не платиш гроші за так звану "глазур".Продавець тут не винний,в*єтнамці і китайці заробляють гроші на воді,наносячи глазур.І ще одне:рибу добре розробляти,коли вона напівзаморожена.Це я не "умнічаю",це моя робота.
Щось я не зовсім зрозуміла..1 склянку цукру або 3 л.цукру і 3 л. меду?Чи склянка цукру і потім ще мед і цукор?
В рецепті йде 1 стак. цукру, а я полюбляю переробляти все на свій лад,отож дала 3 ст.ложки цукру і 3 ст. ложки меду...........