Саме так я і думала,тільки без моркви,я її не люблю. Сьогодні зайшли в кафешку перекусити.Я Взяла" м"ясо в сирній скоринці"...там сиром і не пахло
Пшенична каша з тушкованою савойською капустою. Поекспериментував з травами, був шокований - виявляється, і до капусти, і до каші пасує тимян. Ніколи б не подумав...
колись взяла куряче філе в сирній скоринці...фу..таке старе мясо попалось, але сиру було багато,хотіли ним грішки прикрити
щоб рибки підкинув? У нас був розсольник,а зараз картопля печеться з грибами.М"ясом,сиром .майонезом і травками
- А рецептик Вы уже выше приводили, на какой странице? Погуглил, выдаёт разные варианты (хотя все сытные).
---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:48 ---------- Німецький салатик робив мій дядя,який був в німецькому полоні .Німецьким він називався в нашій родині,причому робимо його всі,але такого смачного,як виходив у тьоті,не вдається нікому.Отже,підмаринувати нарізану цибулю на годинку(сіль,оцет).Відварити картоплю в мундирах,теплою почистити,теплою ж порізати на кубики,теплою ж посолити,поперчити ,скропити оцтом,дати остигнути,змішати з цибулею,додати олію або майонез.Літом дуже смачно виходить зі свіжими огірками.
о, зараз і собі таке зроблю! Бо вже не знаю, що маю їсти пісне.. ех, то всьо файно, але моєму чоловікові небезпечно таке давати їсти))))) Поетко, а ви в київські котлети сир додаєте?
а його організму однаково, шо горох, шо квасоля А родзинки сухі кидаєте? О, згадала про родзинки і вже знаю, що завтра собі забацаю - яблука начиню родзинками і запечу! Але родзинки треба на ніч намочити, бажано в білому вині ---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:02 ---------- [/COLOR] всередину? З маслом? Бо я завжди змішувала масло з дрібно порізаним кропом, про сир не знала
Кидаю одразу до ше гарячого рагу і накриваю кришкою....вони зм"якнуть. ---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ---------- Але можна і на тарілку просто зверху посипати. ---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ---------- Угу!!!!!!!
сьогодні на вечерю відварила брюсельську капустку з морквою і шпарагівкою, потім все це присмачила розтопленим маслом з часничком,сіллю і сумішшю перцем, а також пожарила рибку "тілапію". Було смачно, але зараз хочеться вже їсти, але вже пізно, прийдеться водичку попивати, бо вирішила зробити тиждень розгрузки і після 18 неїсти
Ага !!!! і я так вирішила, але кавалочок торта вже в роті (чоловік звідкілясь притарабанив,певне його хтось пригостив).
я такої розгрузки вже декілька років притримуюсь і почуваю себе прекрасно і вага не скаче Правда тільки час від часу на великі свята або день нарродження дозволяю собі зїсти після 18-ї, а потім знову притримуюсь режиму. В мене в принципі обід кожного дня в годинах 15:30-16:30, тому не дуже й то хочеться їсти на вечір. Але буває і таке, що все таки квакають жаби в животі тоді перебиваюсь свіжою морквою, яблуком або йогуртом