Равиоли имеют несколько рецептов, есть даже зелёные. А Сибирские пельмени лепятся из муки твёрдых сортов, но тогда без яйца или из простой но с яйцом и имеют начинку на что ума хватит.
Такс....в нас сьогодні капусняк , голубці з грибною підливкою і пиріг ,потім був кролик тушений,і під вечір пекла піцу
Тортелліні зелені бачив і навіть їв. А равіолі тільки жовті знаю. У Брешії, де мене ними пригощали, інакших не роблять... Пельменів інакших, ніж з фаршем зі свинини або яловичини, теж не пробував. А які начинки ви туди даєте, крім мяса? Багато чого є у світі, друг Гораціо, що і не снилось нашим мудрецям...
Ананасовий пиріг (пухкеньке тісто) ---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ---------- А ше зварила зупку фасольову і риби натушкувала з пшеничною кашкою.Ось так і їмо...
Наварила вареників з картоплею. Сфотографувати готові не встигла, але є таке фото. Чи хтось робить такі трикутні вареники, бо моя свекруха і чоловікова сестра коли побачили вперше - були дуже здивовані формою?
Перший раз такі бачу взагалі Але ж Ви мені нагнали смаку на вареники.. Треба буде зібратись з духом і забацати собі трохи цих смаколиків
Ми такі не робимо,але я такі бачила .А....згадала,татова сестра такі робить з м"ясом (не плутати з пельменями). У нас сьогодні картопля запечене з м"ясом і грибами,слойки з сиром,яблуками, розсіл з домашньої курки ..ну і різні смачні дрібнички
Ну не красень? Справжній український борщ. Буряку не пошкодував, тому колір око милує Завтра зранку нам з дружиною ріденького посьорбати буде в сам раз
Навіщо з апустою запікати?????????Можна спочатку саму булочку(тобто її дві половинки а потім зєднати разом перемащуючи всім решта.......а так як то з кетчупом і майонезом запікати"Не пляше"
Такі по формі вареники моя бабця ліпила на свята і називалися вони "празничні".А якщо зліпити хвостики як пельмені,то будуть вареники по-молдавськи,дуже гарні,по формі як листочок виходять.
Завтра если куплю сметаны, будут маслята маринованные с картошкой. Фото сроблю. Вареники тоже хорошо, но так как они схожи с пельменями, то буду пельмени доедать. Килограмм 20-25 осилить надо. ---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ---------- Вспомнил! Меняя ранее кто то спросил, а я не ответил, закрутился. Извиняйте. С чем они Сибирские пельмени начиняются. Мясо (лосятина, свинина, говядина, медвежатина, кабан), капуста, грибы (опята, белые, можно грузди), рыба (щука, филе окуня, филе судака, вкуснейшие из осетра). Или вперемешку. Что с чем сочетается. Добавляется для вкуса лук, чеснок, яйцо, сметана или молоко, как и сливочное масло, брусника или клюква, перец и соль по вкусу.