Нажаль, готувати свинячі вушка я не умію. Даю рецепт двох своїх улюбленних закусок "Квіти" Сьомга копчена - 300 г Яйця перепилині - 10 Зелень Лайм, або милон Шампіньйони мариновані - 10-12 шт. Зварити яйця, дати охолонути, загорнути у сьомгу і прикрасити: шматочками лимону, зеленню, розрізанними на 2 частини грибами. "Булгаківська закуска" Куряча печінка - 500 г Синя цибуля - 1 Чорний хліб грубого помолу - 400 г Вершкове масло - 30 г. Коньяк - 1 ст. л. Зелень Сметана - 2 ст. л. Олія Сіль Перець - на кінчик ножа Вимити печінку, нарізати дуже дрібно цибулю і добре усе обжарити. У кінці додати сметану і коньяк, посолити, поперчити. Поки буде жаритися печінка, на іншій сковороді обжарити на вершковому маслі нарізанний на шматочки 2*6 хліб. Печінку розімьяти у пюре (можна не буже ретельно). Викласти на хліб, прикрасити зеленню.
Пшенична каша, заправлена шкварочками, з підливкою з моркви, тушкованої в бульйоні, сметані, з часником і тимяном... Мням...
А я их не люблю, зубы наверное не те. Хотя целые. Не кто не смог выбить. Вот холодец из ножек и щёчки копчёные это дело. Да рулет из грудинки.
Зробила собі салат, просто без всяких рецепетів, з того що було в холодильнику. Для початку обсмажила на пательні сьомгу, остудила, потім нарізала капусту пекінську, добавила червоної кримської цибульки, сьогму подрібнила, заправила це все оливковою олійкою + лимонний сік та базилік і суміш перців. Вийшов смачний салатик, отримала задоволення)))
Пішла пекти.... ---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:38 ---------- Певно, що все... Дуже смачними були котлети по-київськи та оселедець в томатному соусі - я таке вперше їла, господиня сама готувала із свіжого оселедця, спочатку маринувала, потім під соус... дуже смачно!
Верю. Да в гостях что не говори, а вкуснее. Как говорит у нас один чуваш - в чужом огороде и с женой медовый месяц.
Мне кажется, что правильнее "с чужой женой и в огороде медовый месяц". Про бражку расскажите. Как ставите?
Кто сказал? Да ещё с чужой женой. А где мужская солидарность? Умалчу о греховности. Я не ставлю. Как то не было необходимости. Но откуда и как раздобыть спирт знаю.
Оскільки нас з жоною троха застуда почала брати, пішло в хід сало з конячою дозою часнику. А під це діло - хрінівочка в розумних кількостях (грамів по 120-150 на душу). В тілі тепло, на душі тепло, от тільки дихнути одне на одного страшно
- Жора, жарь рыбу! - так рыба вся! - Жора, жарь всю! (с) Сотрудница всех угощала печёночными блинами - типа оладьев, только консистенция поплотнее, тонкие (ну и размеры). Подумал - хорошо из них канапешки делать, с мариновнным огурчиком, бородинским хлебом, можно и лучку... А если просто положить их стопкой, чередуя с нормальными блинами (да чуть смазывая каким-нибудь соусом) пирог готовый...