то то в Простоквашині Стрийського району ростуть єгипетська картопля, китайський часник і російські свині?
Сонечко (Тернопільська) 30%........Збивати треба довго, я раніше зціджувала на марлі цілу ніч.зараз вже так не роблю,просто доооовго збиваю. Відкрию секрет:Якщо збивати з цукром,ніколи в світі не зіб"єте(тим більше магазинну сметану) треба збивати з цукровою пудрою,доооовго.
Нинька дуже проста делікатеса буде: Буряк і морква, вимочені у червоному та білому винному оцтах, бальзамічному оцті, тимяні та орегано. Плюс кілька картоплин під соусом зі сметани і хріну. Все це печеться у духовці...
Вас почитала і дійшла висновку: Ви гурман,любите всякі лігуміни...Я ніколи не купувала винний оцет,годую своїх на український манер. ---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ---------- Сьогодні червоний борщ,гречка з рибою,запіканка сирна,просто,поживно.......
не продається в нас така... А я вже собі печений медівник уявила зі сметанковим кремом.. Тоді спечу манник за вашим рецептом, теж файна штука. Хоч і казала, що вже ніц не буду пекти, бо сама то все їм - чоловік поправився сильно, не їсть тепер печеного, малий любить тільки медівник від Марусі-мами.. А я печу і гамаю, печу і гамаю.. Зварила нині на обід капустняк, на вечір чоловік замовив кукурудзяну кашу. Не можу вже дочекатись сметанки домашньої - на банош
А де той рецепт? Ви купіть сметану любу,головне щоб була жирна,понад 30%..... ---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ---------- А взагалі вершки ,ще краще в 100 разів, я просто мала сметану,але більше люблю вершки
Десь тут в нас в темі був.. Знайшла: Медівник від Марусі-мами: 1,5 скл муки 1 скл цукру 3 яйця 2 ст л меду 1 ч л соди Спекти два коржі, розрізати, пересмарувати сметанковим кремом. Можна додати в крем чорнослив і горіхи
Тааак-с,зараз буде смертельний номер-ківі з часником і майонезом.Як виживу-відпишусь) Пішла я в магазин за ківі
о.. нічого Іруська, виживеш... Я колись їла апельсини з цибулею і майонезом... а ще пиво з мандаринами пила...
Щось у мене сьогодні немає сміливості те їсти.Почекаю до завтра.Кажуть,що смачно,вичитала в інтернеті. більш не було чим закусити?
Маруся ніц не писала Я просто все збивала. Часто той медівник печу, смачний і пухкий, скоро робиться і скоро їсться
Думала чого б то сьогодні зробити.....і надумала:на сніданок була перлова каша і окуня посмажила + вінігрет А на обід маємо капусняк
На обід був борщик -вчора варила... На вечерю підсмажу відбивні і кашки якоїсь зварю... може гречаної... на десерт кекс лимонний... всьо.. завтра ніц не готую - йдемо на день народження