Тіко я вважаю, що я собі готую класичний (ну, скажімо, максимально наближений до нього) салат олівє, а в підручнику - дешева радянська підробка
- да, выпивши лучше не начинать читать А я завтра дешёвого советского поддельного салатику вместо гарнира с удовольствием наверну! Жена будет строгать (тазик приличный стребуем) и мечтательно выглядывать в календаре за март квадратик с цифрой 8...
У книжках багато чого може бути написано. Наприклад за часів Хрущьова усім розказували, що у тюфтелі потрібно класти рис. Ось переді мною лежить книжка "О вкусной и здоровой пище" 1948 р. Ніякого рису у тюфтелях нема. Перекрутити можна що завгодно. Зрештою, кожна місцевість має свою гастрономічну особливість.
А у нас "пукальний"суп з грінками,пюре ,котлети,салат з бурячка і горошку,компот з чорниць і вівсяне печиво.От що значить нікого вдома не було і мамі ніхто не заважав готувати
Ем плов из баранины, самсу, запиваю зелёным чаем с молоком... передаю привет всем труженикам кухни от раба желудка.
Купила я сиру курку розчвертувати і мати на тиждень-два на різні страви, печінку, м'ясо і перечиці - зробити відбивні з печерицями, купила яєць на кваскову зупу і на налисники, молоко якраз знайшла відносно найкраще з тих пастеризованих.. Прийшла додому і дізналась результати аналізів чоловіка. В нього підвищений холестерин і не можна їсти м'ясо, смажене, яйця, молочне.. :frown: Короче, мушу то всьо сама поїсти, а чоловік тепер на дієті.. Треба перекваліфіковуватись..
Чоловік купив 2 пачки сметани....Шо з нею залишалось робити? Спекла Сметанник із сметанковим кремом,коржики вийшли м"якесенькі,пахнючі. ---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ---------- В розрізі покажу завтра,нехай настоїться за нічку......... ---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ---------- Р.S/ Фото з телефону,неякісне.........
а я сьогодні робила деруни і крамбль пекла яблучний... вперше.. експеримент удався!!! ---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ---------- ммм, Олю, який апетитний сметанник!!!! у мене він не дочекався би ранку... ех...
то таке чудо (як сказав мій чоловік сьогодні ) ).... короче десерт з яблук і крошки мука+цукор+масло вершкове, то все запікається в духовці, можна додати пудинг ванільний, сироп і т.д. у мене був зі згущеним молоком... смачно і швидко... погугли краще, там різні рецепти є...
На обід - картопелька з сметаною і кропом, а до неї варений буряк із часничком та олією, квашений огірочок, а до того справжнє вінницьке сало. І якщо у вас досі не потекла слинка, то тут хіба казати "чемодан - вокзал - Росія"
Картопелька - єгипетська, сметана з індонезійської пальмової олії, буряк з часником китайські, "справжнє" сало з Росії... Слава Творцю ще Херсонщина олією забезпечує Якщо вас не зкрутив спазм, то ви живете на колись найбагатшій землі світу
Не вгадали, Васииилю. Сметана, буряк і бульба - з Яворівщини, з жінчиного села. Сало вінницьке і часник - від бабусі. З Вінничини, зрозуміло. От якраз на питання "звідки олія" можу сказати максимум "з пляшки". Я сподіваюся, що вас не скрутив спазм від завидків