Насмажила сирники з родзинками і ванількою і лимонним соком.Нагамались.Зробила парні котлетки ...мамі в лікарню віднесла,печений гарбуз і яблука печені.... Наварила золотої каші тай все. П.С.Кажуть гречки ніде немає.
я чула таке, що продавців зобов"язують продавати гречку по нижчій від закупівельної ціні, тому ніхто і не хоче взагалі її продавати
ага.... Нині в магазині біля нашого будинку розказували, що їздить спеціальна комісія і змушують продавати гречку не вище ніж 13 грн/кг, інакше штрафи. А закупівельна ціна тільки десь біля 20 грн П.С. А в мене завтра будуть сирнички. А на перше вже не знаю, що маю варити...Борщ недавно був, росольник теж..Зупка з макароном нині була, бульйон чоловік не любить..На уху риби не маю..
У нас гречка є,по 13 з копійками.Тільки дають по 1 кг в руки.Але то в супермаркетах АТБ і Сільпо,в інших не знаю.
Вчера купил, нашу Тюменскую на базе по 78руб.кг ( Уж если навариваются, то хоть свои) в магазине по 106руб.кг. Затаривали бригаду, за одно себе взял, гречку, чечевицу, кукурузную, перловку. тушёнку, сгущёнку и масло.
У меня под окнами магазин - там тоже есть. Правда крайний раз я взял 4 кило по 80 р. и уже пару месяцев на ценник не глядел. Чалдон, вы меня ценой пугаете))))
- в "Перекрёстке" 900 гр за 98 рублей -вроде чистая, в нормальной фасовке. Т.е. 109 за кило. А я беру обычно в пакетиках для варки 5х100 гр. или 4х125, в этой фасовке она "временно бесценна" - нули на ценники ищут, небось, с икры снимают... ---------- Додано в 18:58 ---------- Попередній допис був написаний в 18:55 ---------- - да не, там такой "нежный аромат", что сколько специй ни сыпь - всё будет его "лишь подчёркивать"
И не думал. Так получается что закупки домой делаю я (так как жена в школе) и посему не замарачеваюсь в поисках, а покупаю там где быстро, удобно и если беру чего то много, то желательно чтобы доносили до машины. В пачках гречка по 800 гр и плохого качества (чёрная и много мусора) 72-80руб. пачка. Нашёл сегодня в холодильнике хвостик форели. В общем его уже нет, а фото осталось
Щодо каляфьорів (на всяк випадок для східняків і далі - цвітна капуста) найвдаліший варіант як на мене - відварити в легко підсоленій воді і порції (гарячі) полити прирумяненими на маслі (не на спредах і прочій гадості. а саме на маслі) меленими сухарями власного виготовлення (із рогалика або батона). Те саме і для фасольки-шпарагівки
Я зрозуміла одне(як мамі отой діагноз поставили...) ми є те,що ми їмо.А ми їмо,вибачте всяку "дрянь".
Уперше чую, щоб ароматизатори зміювали смак Смак цвітної капусти мені подобається. Запах - ні. Але навіть те, що смак мені подобається, не значить, що я завжди маю їсти їжу з цим одним смаком. Тим більше, що цвітна капуста та броколі - часті гості в моїх тарілках. Тому часом хочеться зі сметанком, часом з пармезаном, часом - з чедером. А часом - наприклад, коли батьки в гості приходять - то і підсмажену в клярі. Не перевиховані вони в мене
а у нас "затянувшийся" день народження чоловіка... як в середу почали, так нині тільки закінчили святкувати.. поки всі друзі та родина не поприходять, покою не буде... то ж ці дні їмо всяке смачне і не корисне... від того всього у мене на носі вскочив прищік, а під очима вже синці проступають, схудла(!!!!) на два кіло (певно від тих приготувань, прибирань, закупівель і т.д.), страждаю безсонням і печією... питання: як ще пережити 8-ме березня? бо завжди всі у нас і по декілька разів...
ой, нє магу..... в солярій не носила? ---------- Додано в 01:21 ---------- Попередній допис був написаний в 01:19 ---------- про гречку: гречка є в сільпо на Науковій, вагова по 14 грн з копійками... купляли три дні назад.. було море, ніхто не брав... ---------- Додано в 01:24 ---------- Попередній допис був написаний в 01:21 ---------- А мені подарували (на ДН чоловіка ) такі прикольні маленькі керамічні горнятка з двома ручками по боках, типу під розсіл, чи солянку, чи чанахи... і ось я подумала зробити жульєнчик і в них подати.. а хто мені порадить якийсь перевірений рецептик, м?
Ну а що, мала дощечкою махати пів години, як то в неті пишуть? Нема дурних! Цивілізація як не як! Зато вчора як ходили в ресторан на суші з компанією, то розповідала як я суші робила, від чого всі були в шоці, тож відчула себе мега-крутою :girl_spruce_up: Сьогодні ліньки прийшли, тож на вечерю підсмажила соєві котлети.