Аж ніяк єврейським це блюдо не може бути, бо мясо і молоко разом не йдуть. Не кошерно. ---------- Додано в 04:32 ---------- Попередній допис був написаний в 04:29 ---------- Мій чоловік такого борщу не признає. Лише наперед спечений буряк, а тоді крається на плястерки і додається в кінці. Борщ мусить настоятись як і люба інша зупа. Зупа має настоятись хоча б 20 хвилин. ---------- Додано в 04:34 ---------- Попередній допис був написаний в 04:32 ---------- ВОУ!!! А не забагато? Таку дорогу приправу і ложками. Та воно гірчити буде. Вистарчить один-два пелюсточки з тої квіточки. І колір і смак буде добрий.
Не гірчить. Перевірено. Це ж не на одну порцію. На 2 повних горнятка рису. Там же одна велика морквина і кавальчик тоненького кабачка десь так пальці на чотири довжиною. Ну то ж не привід і мені змінювати уподобання
Согласна. Это была шутка. По аналогии с 5-ю или 7-ю блюдами из одной курицы у еврейской хозяйки. Майонез вместо сметаны добавлять не стоит, т.к. после обжарки картошки и грибов масла в блюде получается вполне достаточно. Но. Забыла еще один момент: в фарш, который на запеканку, хорошо добавила горчицы. Так что он стал пастообразным. Остроты это не добавляет, добавляет сочности мясу и приятный привкус, в котором горчицу уже не узнать.
Так, я також люблю додавати гірчицю або кетчуп. ---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:41 ---------- НІ! Ви мусите тепер варити борщ тільки по мому бо інакше то отрута!!!
Зварила щойно борщ,на вчорашньому бульйоні з півника( а таки мені половина півня перепала)з того що зосталось ще з півня,роблю тушення(тобто тушкую в духовці).....запах стоїть,то вам не бройлер...І ше спекла торт "Прага",крем вийшов як ніколи"здичавіти можна". Фото з телефону(звиняйте) чоловік фотік забрав з собою у відрядження.. наварила,напекла вже сьогодні,шоб завтра з тим мати спокій,пройтись по базарі докупити дешо мамі і поїхати в лікарню....Часу в мене тепер мало
Спасіба в кишеню не покладеш. Газу людям передай Відправив дружину на вихідні до родичів, тому вирішив не вимахуватися і зробити що простіше. Злегка підварив цвітної капусти (5 хв після того, як закипіла вода), потім ще хвилин 10 тушкував її в каструлі, дно якої було покрито водою, додавши пару ложок сметани, зубок часнику, орегано і базилік. Потер зверху трохи Чеддеру. Смакота...
який молодчинка, також таке люблю. Дуже люблю відварити броколі в підсоленій водичці, а потім окремо розтопити масло вершкове додати до нього трошки суміш перців (перемелених), часничку, трошечки лимонного соку і цим всім полити відварену капусточку. Смакота. Це також підійде і до цвітної капусти.
Броколі я найбільше люблю з пармезаном і орегано. Але з часником, лимонним соком і домашньою сметаною - теж прикольно.
Оно и видно по языку, что пора завязывать с таким диетическим питанием, а то так и ноги протянуть можно.