В мене навіть з дирками до решітки, за якою нагрівні трубочки, залишилось 5 мм. Тому додатково притлумлювала той рукав, щоб не торкався решітки.
У мене зараз буде запечена картопля,гриби і реберця в рукаві. На ЛФ як не гречку всі варять,так у рукаві запікають)
Я теж хотіла гречку, бо тушу печінку, яка найкраще до картоплі пасує, але картоплі нема, а за нею йти далекувато, а там туман, а тут робота.., короче, мала бути гречка, але її теж нема, буде рис. Так не люблю його, але прийдеться..
До вашої уваги варенички з сиром і картоплею: ---------- Додано в 20:13 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ---------- П.С. шойно сфоткала,в обід варили,вже з"їли,отож то наразі сирі.
Якшо бурачок свіжий, молоденький, то я одразу ріжу соломкою, підсмажую і додаю до каструлі, а якшо ні, то спочатку варю до готовності і потім роблю всі вище описані стадії... І я бурак додаю в самому кінці, бо якшо його довго варити, він чорніє.
Ага, це зайвий головний біль! Якщо буряк нормальний, тобто не кормовий, не стовбуровий, то він колір не втратить. Ну, в моєму рецепті принаймні... Треба брати буряк як на венигрет. Круглий і приплюснутий! ---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:46 ---------- Поетка, як завжди, в ударє!
Найкращий спосіб - протушкувати разом із морквою, томатом і ссоком лимона (або оцтом) до повної мякості, і додати за дві хвилини до того, як вимкнете газ, разом із зеленню. А потім просто дати борщу настоятися, він набагато краще набере кольору саме так, а не під час кипіння.
та не підколюйте мене )) просто в нас в дома мама не засмажує, та й я так, але я не кажу шо то не смачно)))