супер Поетко, ви писали рецепт правда раніше, бо я пекла манник - тільки без ванільки за вашим рецептом , Супер
Стручкова квасоля з сметанов, томатним соусом і часничатором: Шніцелі з капусти: Картофану був стушив: Смажені нирки: Тушена за 15 хвилин квашена капуста з коллопами (по нашому - котлети з оселедцем):
Цього разу вже дехто не присікається,що тарілки різні Котлети з оселедЦЕМ,чи котлети з оселедЦІВ?Я думаю.що це з свіжих(морожених) оселедців(не солених).Вірно?
То майстер спорту по присіканню, в інших темах надолужить. Ні, повноцінні котлети з яловичини плюс мальсольний оселедець (для зручності філе). Ще там має бути сало по рецепту, але в мене пісні.
Може дали мало манки,треба рівно 1 стак. і 1 стак сметани, ОБОВ"ЯЗКОВО,настояти 1 год.Ви настоювали манку???????
І це вечеря , а також десерт до чаю..... риба запечена на бульбі в пряних травах. Пиріг яблучний......
Давно так роблю і вже писала про те тісто...але видко ніхто не зреагував,так дійсно то суперове тісто,а вареники виходять м"якесенькі,прим"якесеньки....... Тільки Ірусь, я замість кип. води парю молоко....ну і олії не даю,а тільки 50 гр. масла додаю,одразу як закипить молоко кидаю,потім в молоко борошно і все......Дуже просто. Треба попробувати пельмені з нього наліпити,але треба пельменницю купити,бо руками -ліньки.Хто робив пельмені пельменницею,кажіть -варто то того чині???? ---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ---------- То старий мій рецепт...я його писала вже тут,але пошукаю,він добрий,бо тісто пісочне,м"яке виходить і возитись з ним не треба. Або шидше напишу,ніж найду: 200гр. маргарини посікти з 500 гр. борошна до піску,збити 3 жовтки з цукром,додати до сипучого "піску" додати порошок до печива 1 пачку ( я не мала дала 1 ч.л. гашеної соди,скажу то не то)краще порошок...ретельно вимісити тісто,можна додати до нього ванільки..... поставити на холод(чим довше тим ліпше)можна одразу пекти в роз. духовці 180 г. виклавши саме тісто на протвині,розправити його руками,бо воно не розкачується,поколоти і випікати,поки не підросте і не покриється плівочкою,потім вийняти з духовки нашинкувати зверху яблука(їх можна проварити в цукрі з вином,то взагалі казка виходе) я мала яблучне варення ,яблука дольками закручені,ними і переклала,зверху збила в круту піну білки з цукром і поверх начинки поклала,на то все чудо родзинки і все...пекти поки не зарум"яниться білок,мож зменшити температуру і сушити як бізе,щоб верх був хрумтячим,в мене не було часу сушити,бо мала запекти рибу,вийняла,як стала шкуриночка,присипала пудрою і вже пів пляцка нема....
Робила колись, давно. Але смачніше ручками і мяска більше туда напхаєш. На пельменниці хіба коли бігом і багато треба. Мої люблять пельмені з курячим бульончиком, ну тоді можна і на пельменниці.
Скоріше виходить, то на 100% але от чи смачніше... Мої мене завжди просять, щоб руцями ліпити,( і тоді навіть обіцяють помагати) бо так вони ніби то смакують ліпшіше То ж вирішувати Вам, спробувати можна
Корочє,рецепт. З самого початку. Йдесі на Привокзальний базар. Там,в тім павільйоні,де мнясива,є контрольна вага. І,акурат,коло тої ваги стоїт їден хлопуньо. Продає фарш з телятини,чи то гов"ядини. Може і є який вміст щуриків і гемео,але незначний.. О. Бересі в него тотой фарш і несесі до хати. Тутка сі розмішує,додаєцця чорний хліб,єйко,перець,сіль. В пательню сі наливає олії. І смажицця. І сі їст. Та й всьо... Вчіцця,заки я ше живий...
Котлетки файні......... Я після свят шось м"ясива не хочу, а рибка то єнше ---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:51 ---------- П.С. А ше коли си налила троха вина білого Закарпатського...О!!!!!так "аристократически" повечеряла......