Французи,коли готують омлет,яйця недовзбивають,бо тоді в них утворюються бульбашки повітря і виходить суфле....ледь взбити яйця,посолити,дати 1 ст. л. молока,(3 яйця),на пательні розігріти масло вершкове, і вилити яйця, і весь секрет в тому,щоб цей омлет призбирувати з усіх сторін до середини(ну це в принципі потрібно бачити...)присипати одразу це все діло ковбаскою,беконом,шинкою,тоненько покришеними дольками,сиром і зел. цибулею........ще 2 сек.потримати і потім скрутивши,як налисник викласти Увага!!!!!На гарячу тарілку.....
Дійсно,щось смачне має бути....але де ви були 30 хв.тому я вже манку залила сметаною....буду пекти манникНа наступний раз спробую ваш рецептик неодмінно.
з дитиною по скайпу вирішувала її проблеми,вона хотіла замовити по інтернету з Берліна білет в Амстердам на березень місяць, а там зволо....і зняли гроші аж три рази, правда банк зразу заблокував ту суму але їй треба тепер телефонувати в Київ щоб розблокувати і користуватись карточкою дальше але то нічого, колись спробуєте і мій рецепт, думаю, що вам сподобається. Прошу поділитись своїм рецептом. ---------- Додано в 17:29 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ---------- получається ніби безквіт, але треба щоб непереборщити манки, бо тоді буде важкий і не смачний, він має бути пухким, давати точно по рецепту
В Париже есть известный ресторан, который посещают знаменитости, где подают только омлет, рецепт обычный, только вместо молока добавляют сливки и сковородку ставят на открытый огонь из дров
Я вже десь писала пам"ятається,але дам щераз,бо напрвду класний виходе....Трохи згодом нехай допечеться,вийму сфоткаю і покажу......
Дурна привычка, и только. 1. Не менее 0.5л молока. 2. Кофе или зелёный чай. 3. Сигарета. Порядок и напиток зависит от того где нахожусь.
Ну прям,як мій чоловік, а потім ви дивуєтесь звідки у вас ростуть животи....Молоко,то все молоко,його людям за 35 нізя,нізя..........
Плюньте в того кто так сказал. Самый хороший продукт, когда бываешь в разных местах. Средняя Азия и Африка не в счёт. Там лучше, чай или кофе. А живот, это конституция тела. Он и от свежего и не совсем свежего воздуха растёт, особливо после 40. А у других наоборот, едят без меры всё подряд, пьют пиво и хоть бы что.
Мать моя женщина! Рецепт если можно, именно вот этого произведения, пожалуйста! У меня не получается такой пышный и пропечённый. А так очень отличная вещь, можно готовить в не дома. ---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ---------- Пока писал и рецепт появился. Спасибо!
Є секрет:Тісто має бути не забите а як густа сметана(дуже густа)його потрібно вимішувати десь 10 хв(я вимішую вилкою.....) і пекти не відкриваючи духовки.... Якщо буде тісто загусте долийте трохи молока.....і вимішайте знову. ---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ---------- Chaldon а з молочком,то взагалі бомба....Зараз прийде мій чоловічок уявляю як буде наминати з молоком....
Так как не всегда есть возможность приобрести сметану, но есть сгущёнка, майонез, яйца (можно всегда достать), Молоко, затем простокваша тоже есть, сахар, сода, соль. Я делаю в полевых условиях, либо из простокваши или майонеза, зря наверное добавляю сгущёнку? Правда и то что получается, молодёжь съедает на ура.
Нєа, не зря....Якщо в тісто добавити згущенку,воно тоді таке балдьожне,балдьожне....Мій фірмовий гріховий тортик,теж на згущенці
о і мій чоловік, як спечу свою запіканку з манки, то мені вдається тільки кусочок ну від сили два зїсти, а решта все він з таким довольним виглядом і з чаєм, аж приємно дивитись