І я таке готую..... Але іноді замість слойок готую картопляні пампушки до борщику з часничком....Смачні!!!!Ех,ті кілограми,якби то їх позбутись,щоб пончики влізли.....
То я так по-китайськи написала Блины............. ---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:56 ----------
А ще готую киселик з вишеньками, густий і пампушки з тертою рожою і вишеньками. Моя сусідка сьогодні вже заказувала щоб їй нажарити пампухів, бо в неї вони неполучаються. Так, що зайві кілограми забезпечені.
То мається на увазі варення з троянди(рожі).І не питайте мене ,що то за рожа - знаю єдине,що то така дрібненька,кущиками росте(най мене дівчата виправлять,якщо брешу).а варення яке - НЯМКА!Пампухи з тим варенням з"їдаються в момент.. Дева,де ви живете?Я до вас на пампухи прийду ---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ---------- О,Оля мене випередила.підписуюсь під кожним словом ---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ---------- І мене се питання дуууже цікавить. І щоб не оффтоп :нині зробилисьмо бурячки з хроном,запекли м"яско,завтра буде готуватися риба.До свят майже готові
Тю, так і казали б - чайна троянда! Маю таке варення, моя мама завжди влітку робить таке. Та троянда росте у нас в саду, повно, як бур'ян... Варення те люблю, воно ще дуже добре допомагає від дитячих хвороб в ротику - ранки добре загоює...
А може хтось має перевірений рецепт печеньок з медового тіста? І щоб шоколадом полити ще? Маю ось таку забаганку, а не можу рецепта файного знайти А ще завтра буду пекти сирник, і напечу бісквітних рулетів - з бананом, з трускавками, з чорничками. Ягоди собі ще літом заморозила, сир домашній теж. Ще яблучного пляцка хочеться, але не знаю, чи куплю добрих яблук.
то таке пряничне тісто.. але я щось не люблю такого печеня, воно для мене за сухе виходить... я нароблю пісочного цілу купу, рулетів з маком і пампухів з повидлом або з тою вашою рожою (холєра ясна...)
розмішили...... це є кущі дикої троянда, в народі її називають Рожа чи Ружа, як де, беру її в ступку і перетираю макогончиком з цукром і складаю це все в стерелізовану баночку. Получається небагато, але дуже смачно і ароматно. дійсно, смак дитинства. Здебільшого купляю на ринку.Колись моя сусідка зібрала в себе на городі і віддала мені, бо не любить, з того часу заготовляю собі на зиму хоч баночку, потім додати її до варення з смородинки чи до якогось іншого. Це так смачно і ароматно. ---------- Додано в 08:00 ---------- Попередній допис був написаний в 07:58 ---------- в Тернополі,чекаю ---------- Додано в 08:07 ---------- Попередній допис був написаний в 08:00 ---------- я також нароблю пампушків, печенько "День і ніч", печеньки "Сови", "Каштанчики" і просто печеньки, не знаю їх назви, але вони дуже смачні і замішуються ножиком-січеться тісто і тоді виходять як слойоні.
я вже зрозуміла - вона називається чайна троянда, її сухі пелюстки і до чаю додають, від застуди. ось Ружа - то вона, а саме Рожа, я не чула, щоб так називали... знаю, що є хвороба з такою назвою рожа.. дуже не приємна шкірна інфекційна зараза...
Це варення можна купити в Фуршеті принаймні раніше було...або в бабульок попитати на ринку. ---------- Додано в 12:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ---------- Маю спекти коліжанці сирник,такий як собі печу,але шось після вчорашніх нервів вже пів пачки валідолу проковтнула,серце болить......а ше треба завиванець маковий спекти,не знаю......Шо нерви з людиною роблять.....Всі хвороби від нервів.
ну якщо вам попадеться рецепт про горіха. а де вони ростуть? що тільки в Україні? вони не вимирають ні?