Думал, думал и не чего не придумал. Как представить. Свежей выпечки. http://www.youtube.com/watch?v=dMwjgQeG8C4
Вот, вычитала вчера в газете рецепт салатика- такого,что можно "и в пир, и мир"( и на Новогодний стол,и на каждый день) Салат свекольный Три средние отварные свёклы натереть на крупной тёрке. Четыре крутых яйца и два плавленых сырка тоже натереть.Заправить майонезом, добавить 2-3 зубчика рубленого чеснока. Можно добавить зелень петрушки, укропа. Очень вкусно, бюджетно и быстро!
я люблю буряк з часником і олією і ше з чорним хлібом, ммм смакота в мене вчора була уха - фото потім, а нині салат "всєх времьон і народов" оливьє
- археологи нашли окаменевший салат оливье с отпечатком лица древнего человека (с) Ещё быстрее, но так же бюджетно: на среднюю отварную и тёртую на мелкой тёрке свеклу - рубленое филе одной сельди, заправить (немного) майонезом и наслаждаться
Черный хлеб смазать майонезом, сверху шпротинку и кусочек соленого огурца. Можно веточку зелени. Самое то!
Это ходовая закуска. Холодец, называется. Тот сделанный из чешуи рыбы. А страшный, потому что я сервировал, да ещё в спешке. Ну не чего съели, за милу душу. Пустую тарелку показать?
одна моя співробітниця попросила рецепт простенький для їхнього Різдвяного столу. дала їй перше, що спало на думку: бурячки з часником, з чорносливом, з горішками, заправлені майонезом. казала, що всім дуже сподобалось і вони назвали цей салатик "Ukrainian special"
А бачите....а якби ви дали їм рецепт складніший,але теж український,вони були б взагалі в ауті.....Раз так їм сподобався буряк,дайте їм рецепт нашого вінегрету, я якраз його готую..........але обов"язково з бобами...Смакота. ---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ---------- хоча не знаю,чи вони десь нйдуть квашену капусту і квашені огірки?
А ми з чоловіком так багато наготували на Свята, що їмо, їмо і животи болять. Ми бо святкуємо Різдво 25-го. На Святу Вечерю в нас були ґефілте фіш (сестра купила) купа копченої і вяленої риби - і палтус був, і сальмон і ще скумбрія, і оселедець. вареники, які я наліпила прийшовши з роботи. Пісні голубці з тертої бараболі Борщ з вушками(сестра робила з вушка купила) Пампушки з маком, і з мармолядою Кутя а на саме Свято були олів’є (мій коханий робив) салатка з бурячка (сестра робила) повно всякого мясива-кобаси (я пекла полядвицю по-польськи з гірчицею) вареники з бульбою голубці з мясом (сестра робила) сос з грибів (я робила, з грибами з України. смачнющий вийшов) тушена капуста (сестра робила) кишка (ми з чоловіком самі робили) І солодкий стіл: я робила: тістечка через мясорубку попарні з варенням пляцок горіховий пляцок вишнева насолода маківники сестра зробила медовий пляцок, який ми називаємо «вишиваний» і ще сестра купила в поляків два пляцки
і я таке роблю, дууже смачне, легко готується і справді тане! але один мінус - дуже швидко закінчується!