Беззаперечно.............Мені вже кортить знати,за кого я віддала свій голос і чиїм салатиком смакувала( я вже його робила)
.То я зрозумів,що ікру замотують в налисник?Ой ну Ви всі такі гурманиА я простий,можу ікру просто ложкою,ням ням і вже нема що класти до налисника
- чего удивительного-то? Все про красную и говорят. Некоторые об икре минтая ещё. Сейчас появилась в развес "икра палтуса, крашеная натуральными чернилами каракатицы". Стоит как красная, выглядит (издалека) почти как осетровая, на вкус что-то общее вроде и есть, но мало (и на зубах хрустит). Купил 150 гр. попробовать, съесть съел, а зачем она нужна - не понял. Может, застолье "богатое" фотографировать?
Колись, років 5 тому, казали, що ікру не можна купувати, бо у банки кладуть ікру китайської очеретової жаби.
Показую Вам своє чудо,швидше зважуюсь показати....руки тремтіли вийшло косо-криво,якби на замовлення,то б мусіла переробити,а так це для племінника.......вони зрозуміли
Щось ми усе про блини. Мені самій захотілося. Попробую пожарить. Ікри, нажаль, у мене нема. Але є варення з айви.
та ні звичайно, як її замотати, просто на одну сторону бліна кладете, а іншою накриваєте, смачноооооо, але дорого ---------- Додано в 18:34 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ---------- а я сьогодні пудинг робила, то мої так смакували, як діти манну кашку в дитячому садку, а ще до неї додали потім з ожини джем, смакота
Со сгущёнкой их, со сгущёнкой. И не каких там извращений, особливо икры. ---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ---------- И что с этим добром делать? Жалко А из чего сроблино? Ещё наверно сладкое?
Робила, але його з*їли! Оль, я і не голосувала, бо ведуча... А із салатів мені сподобалась "Шапка мономаха" і "Шубка під ялинкою" - особливо офомлення... Нірванкин салат я робила, дуже смачний і легко та швидко робиться!
А я салати не їм там де куряче м"ясо,тому й не робила. Човники поетки ми їмо без човниківтаку капусту я просто обожнюю,називаємо-пелюстки