І я!! Картоплю, вареники, голубці, пельмені, деруни, борщ, кваскову зупу, тушу в сметані курячі крильця, печінку, мариную оселедець.. Ідеальна вечеря, то картопелька + котлета (чи відбивна) залита сметаною, плюс оселедець і маринований помідор. Ммм.. Ням, ням, хочу до Львова!!
Ну якщо Вам то не важко ...і в першу чергу не дорого..або може бартер,якийсь організувати,навіть не знаюАбо гроші Вам перешлю,якось домовимось....
скумбрія холодного копчення. люблю я її, особливо з пвиом. що не люблю, так ще жирнючі руки по тому. знайшла пару рецептів, де руки випачкати можна одному, а їсти - кільком. але той один, все-одно виявляюсь я. заздалегідь прошу вибачення, що складові буду давати "на око"(як би хто знав, яка у мене спеціальність, то мені б за це стало соромно, а так ...) , бо я так роблю всі салати (тому й не могла брати участь в конкурсі) завжди згадую старий вислів (з тих часів, коли ще дами в капелюшках ходили): з нічого жінка може зробити три речі - салат, капелюшок і сімейниу сварку. так от, салат зі скумбрією холодного копчення. діючі особи: скумбрія - одна картопля - близько півкіло, зварена в "мундирах" буряк - один, завбільшки з кулачок, відварений в "жупані" синя цибулина - десь чверть великої такої болгарський перець - різнокольорових по половинці селера - та її частина, що подібна на рубарб одна огірок - свіжий, половина довгого такого лимон - для вичавлювання з нього соків олія - для смаку кінза - для пікантності листки усякої зелені - для хрумкоту і овітамінювання організму рибу розбираєм руками на шматочки, (я використала не всю, зберегла десь третину для іншого рецепту) картоплю ріжемо кубиками буряк ріжемо на четвертини і далі - плястерками. поливаємо олією цибулю, перці, селеру - соломкою огірок - ріжемо на четвертини і далі - 3-5мм завтовшки перемішуємо всіх в одній мисці викладаємо в таріль із зеленню притрушуєм кінзою кропимо лимонни соком і вуала:
Доброго времени суток Вам! Дамам Внимательно, не перебивая читал о моём вкусе, и майонезе много узнал. Но то была не котлета , а жареная колбаса. Вот что я сейчас уничтожу, без зазрения совести.
До 20 грудня..... Але скажу вам по секрету мій салатик не набрав багато...але то фігня,чоловік.коли прийшов і я йому подала...прибалдів від смаку...... і видосу...для мене це найголовніше. Взагалі мені в конкурсах ніколи не везло......була тільки лауреатом...а переможцем ніколи..."Така судьба"
Мені теж ніколи не везе в конкурсах,а салатик просто всі обожнюють.він добре освіжає Олю,напиши мені в ПП як ти робиш мастику з зефірних цукерок,тільки детально,а то я ще той чайник
я би теж була дуже вдячна, хочу чоловікові на день народження якийсь торт-сюрприз зробити не знаю, де чий салатик, але я особисто проголосувала не за сам салат, а за ідею в ньому, яка мені сподобалась
у гості напрошуєтесь? я теж гарбузового штрудля ще не пробувала але у мене є гарбузова з корицею маска для обличчя, пахне - ням
а рецепт буде? так апетитно на фото вчора був такий собі експеримент - оладки з печерицями, вийшло супер...так як пиріжки, тільки всередину треба ще кропу свіжого, буде смачніше, з'їли на ура! а в сільпо нині акція на печериці, то може зайду куплю ))
добре)) нині мандарини по 11 з копійками, я там повибирала собі, такі не сильно солодкі, я такі люблю
Мені також. Я тільки одного виграла за багато років коли виставила непеченого трускавкового сирника для мужа на ДП. А ще я виграла титул посидульки в 2009 році. Ну ще б. Я була одна з founding fathers того чуда, але як то кажуть тихий співтворець. ---------- Додано в 16:27 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ---------- А не ростягувати? Я колись робила від Дарії Цвек то вона каже просто руками розтягувати тісто. Воно так класно тягнулось. Треба буде своїм забацати на Різдво.
Питання до наших господинь: Цікавить рецепт на таку страву, яка в народі називається "пательня" (в меню часом пишуть "сковорідка збірна", "... м"ясна" чи т.п.) і подається в деяких львівських закусочних, кнайпах чи т.п. Тобто смажена картопля-фрі-мікс, яка подається до вживання на тій самі "пательні" (в чому вся "ізюминка"). Склад: картопля-фрі, гриби (м"ясо), майонез, сир тертий, спеції і т.п. (можна ще багато чого додавати за смаком, наприклад, перець, помідори чи т.п.) Здавалось-би нічого складного, підсмажив бульбу, змішав з цим всім і їх "з пательні". А не тут-то було! Скільки сам не пробував - не виходить так обсмажити картоплю, як в кафешках, якась вона виходить "не така", ну не знаю, чи вони "фрі заморожене" з пакетиків готують чи що??? Чи може потрібно давати більше жиру? Хто підкаже?
Картоплю-Фрі я готую так: ріжу невеличкими кубиками, загортаю у серветку, щоб вийшла волога. Тоді ставлю у духовку на 30 хв. І жиру багато додавати - не треба.