к жареной горбуше - самое то. Ежели ещё огурчиков маринованных мелко порезать в него, ммм... можно тогда и к сёмге подавать ...а эстетам - ложки меньше
— Ты знаешь, как они в Париже называют четвертьфунтовый гамбургер с сыром? — Они не зовут его четвертьфунтовый с сыром? — Нет, мужик, у них там метрическая система. Они вообще не понимают, что за хрень этот четвертьфунтовый. — Ну и как же тогда они его зовут? — Они зовут его "Роял с сыром". — "Роял с сыром". А как же тогда они зовут "Биг Мак"? — Ну, "Биг Мак" – он и есть "Биг Мак", но они его называют "Лё Биг Мак". — А знаешь что они там в Голландии льют на картошку фри вместо кетчупа? — Что? — Майонез! — Черт подери! — Я сам видел как они это делают. Просто заливают все к е_еням этим говном! "Криминальное чтиво"
я на выходных решила испечь пирог - что по-проще. завалялась у меня вишня замороженная дома! вот, нашла рецепт и приготовила - съели за вечер. в воскресенье опять пришлось гнать в магаз за вишнями и готовить)))
"на вкус и цвет" всі ми різні Я от наприклад без пачки сметани з магазину не вихожу, їм з нею дуже багато страв (якось так ще з малечку звиклось). Картопля у всіх видах- зі сметаною, деруни, голубці, майже всі зупи, вареники, палюшки, сирники смажені, оладі - все це їм зі сметаною. Спочатку, тут в Польші, на мене дивно дивились через це (і мій Павел також), для них це теж було "фу". Деякі з моїх знайомих пельмені їдять зі сметаною або майонезом, я натомість віддаю перевагу жареному вершковому маслу Вони тут (у Польші, в регіоні де знаходжусь) зупу забілюють вершками, деруни можуть їсти з джемом, цукром або просто з молоком, голубці в них подаються з картоплюю п"юре (оселедець доречі теж), вареників вони в житті зі сметаною не їли, та і вареники вони роблять з м"ясом а не з картоплею та сиром як в нас.
А в нашей Одесє только так і єдять, і називають соус Тар-Тар. До риби завжди подають, але не до сальмона або форелі, в основному подається до білих морських риб, типу тилапії чи хека. А я вчора напекла тістечок - ругалаш з горіхами, шоко-тістечка і ще до того спекла пляцка з яблучним варенням.
Сметана этож святое дело, но котлету со сметаной тоже не очень. Деруны с джемом это конечно чересчур, а вот селедочку с пюре (не сладким) полюбляю
Починаються праздники,маю робити торт машинку....червоної фарби в нас не купиш,взагалі фарб у Львові немає,то такий дефіцит....Блін!!!!Вихожу з відомих всім продуктів...от може Марусю порадьте з чого зробити чорний колірКолеса мають бути чорні,коричневі не підуть...коричневі я роблю з какао....а чорні....кулєра ясна....відстала в нас країна,ніц нема..........
Знаєте що прийшло на ум? Земля з вазонка А може змішати зелений і коричневий, здається. Але можу помилитись. А чи не замовити вам собі Миколайчика з харчовими фарбами?
Та я б з радістю.....але де той Миколайчик буде гонити за тими фарбами....якщо я вже перегонила весь Львів і всі гуртовні....кажуть нема,є тільки ті,що яйка на Паску фарбувати,але вони не добрі для мастики.
Пробувала з вугілля...вона має крупинки....і не рівномірно зафарбовує...мастика лізе від нього..........
Ліля,створіть у Всяку різне нову тему Форумні крнкурси та й всеДумаю,що на ЛФ вона знайде своїх шанувальників.
бо дуже смачно сама таке люблю ---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:51 ---------- з червоного буряка може ---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ---------- може маком потім якось обсипати)