Ні,там яєць немає....там все як на класичний цезар: Знизу салат,по ньому смажене кубиками м"ясо індика,правда не соус(я його для нас роблю так:оливкову олію змішую з бальзамним оцтом і лимонним соком)а для гостей попростіше,бо не розуміють мої гості таких соусів майонез змішую із сметаною,додаю прованські трави,італійські трави, і тим пропитую далі нарізаю дуже дрібнесенько пекінку,знову соус,по ньому тру пармезан(якщо є) а як нема.то любий твердий сир і зверху сухарикі (підсмажений в прованських травах кубиками батон,але мій домашній) щоправда сухариками посипаю вже перед подачею на стіл,шоб не зм"якли...тай все.... ---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ---------- Все вірно,то і є "ізвращєніє"Салат Цезар виключно з м"яса птиці...і ніяка там вєтчіна не підходить, а тим паче яйця....Правда майонез теж не вписується....але то забаганки моїх гостей. ---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ---------- Дійсно класна...але можна крабові палички замінити м"яском,або червоною рибкою,або сиром....бо крабові палички,ну така вже хімка...... ---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ---------- А нє, я знаю,можна замінити тріскою,салатом з неї,обожнюю тріску.....
я також завжди готую Салат "цезар" з птиці і використовую оливкову олію, рецепт такий же на цій ссилці http://www.say7.info/cook/recipe/115-Salat-Cezar.html, мені він дуже смакує. Люблю заправки з гірчицею. Часом готую салат гірчичний з телятини. Туда входить варене мясо телятини може бути варений язик, охолодити, порізати, добавити мариновані шампіньони, огірочки, цибульку. все порізати, розтерти олійку з гірчицею (люблю француську) і заправити цим салат. ---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ---------- http://www.resnichka.ru/2006/07/12/cezar.html, а тут два салати Цезарь, який кому подобається, може вибирати і смакувати ---------- Додано в 23:57 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ---------- а тут аж 18 цезарів http://www.gotovim.ru/recepts/salad/cezhar/:)
хочу приготувати закуску чи салат з скумбрії холодного копчення. пішла у нетрі, а там деякі пишуть, що її треба готувати в духовці нарешті знайшла цікавий рецепт, напишу, якщо сподобається якщо хтось має щось цікаве, запостіть будьласка. дякую
Показую Вам обіцяні закуски ,які були в мене на столі..... І так почнемо з закуски :фарширований перець сиром,паприкою і базиліком,смакота чесно-чесно ---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ---------- Наступне:Слоєні розочки з сиром і ковбаскою з тим"яном ---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:06 ---------- ---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ---------- Грінки сирні з часничком [/COLOR]Салат Цезарь "По-Кримськи" ---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ---------- Картопляні кораблики з грибами під сиром ---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:21 ---------- На десерт пляцок "Наполеон"
Капустки стушив, телячих відбивних забадяжив: Опеньки з сметаною і макарони з твердих сортів пшениці - зашибись тема: Котлетики, трохи курячого фаршу, трохи сальця:
А це "загальний ракурс",ще був бульйон ,налисники,морозиво,але того вже не фоткала,якось не пасувало перед гостями Якщо зацікавлять рецепти,пишіть які саме......поділюсь обов"язково
poetka, вау супер і стіл гарний, а на столі такі смаколики Грінки сирні з часничком - можна рецепт? ---------- Додано в 10:41 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ---------- я ще не пробувала....планувала до Миколайка, але дякую, що сказали - буду більше какао давати і менше цукру !
Пам'ятаєте рекламу, де Пороховщіков каже: "А ось і моя фірмова страва"? Я як подивилася, так погано стало - куди до жареної риби ще й майонез!