начистила поки картопельки і цибульки та думаю, що дальше з цим всім робити. можна просто зварити доречі завжди коли варю картоплю додаю туда цибульку і тоді пюрешка дуже смачна і ароматна і потім з оследчиком зїсти, чи щось інше......напевне не буду морочити собі голову, тим більше, що нога болить і стояти біля плити важко ---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ---------- Знайшла на одному сайті http://lady.tochka.net/ua/8900-top-5-luchshikh-zakusok-dlya-novogodnego-korporativa наступні закуски, почитала вроді нічого, можна попробувати
І в мене завтра прийом,щойно зробила "Наполеон"(завтра сфоткаю покажу,най си трохи полеже до завтра) до закусок черга ще не дійшла,але буду робити салат.який виставляється зараз на конкурсі(не мій),правда додам туди ще свій інгредієнт,куплю такі продаються сухарики для канапок(дуже добре їх начиняти) начиню тертим сирком,типу Дружба з яйцем і майонезом,зверху можна потрусити цибулькою....То просто,І хочу зробити картопляні човники з грибами....Якщо буде час на то все бавління....А так викладу на стіл грибочки з цибулькою,дом. батончик... і дом вино...Одним словом сфоткаю... Доречі фотографуйте накриті столи.....які в кого ідеї і страви...то так цікаво....і "любопитно"
Власне. Дякую,дівчатка! Візит у відповідь(О!оце переклаласвекрухи - так що,дУУУже сурйозний захід Давайте ще переписи закусок.Ви ж зрозуміли?
Ой!!! дівоньки.Вимила весь посуд запхала Наполеон в холодильник,зараз варю вареники (чоловік прийшов),і поставлю варити картоплю на човники з грибами... Почитала вас ,набралась натхнення на завтра.....шось зроблю...... Мої гості люблять салати з майонезами...я нєа!!!!але прийдеться.Зроблю цезар ...їла такий в Криму дуже сподобався.
Відколи це цезар з майонезом? Та й з яйцями не мав би бути, хоча різних варіантів його виконання море...
Тю, Сявичу, Ви що? Який же ж Цезар та без яэць??? Аве! ---------- Додано в 22:42 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ---------- А ось власне і "Цезар" оригінальний!
Люди, ви такє бачили??? ---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ---------- ........
Ну якщо мова йде про використання яєць для соусу, то тоді так, мають бути (але тілько сирі, але тоді ймовірність усіляких сальмонел - тому ігноруємо той інгредієнт). Просто думав маєте на увазі от такого типу "ізвращенія", коли єйка варять і ріжуть в салат. То називається чули жи вони там мають бути, але як саме не знаєм...
А я яйками тільки прикрашаю! Ріжу їх навпіл і викладаю по колу жовточком до гори... Так гарно! ---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ---------- Якщо чесно, то мова йшла трошка про іншого Цезаря!
А я не розглядаю їжу, я її поглинаю ---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ---------- Гая Юлія?...
Ні, не ігноруємо а готуємо заправку на паровій бані бо при певній температурі сальмонела вкорочує своє існування, а смак соусу покращується. Ось класна і дуже поважна закуска головне що не гея Юлія, хоча в то время вони всі підряд любились... не було ґендерної дискримінації
Питаннячко! А Ви вже пробувале це робити? Вийшло? Бо в мене не дуже. Перше затонко раскатала - вийшли крекери, другу частину тіста розкатала вже товстенько, то вже трошки підійшли але вони дуже солодке і однієї ложки какао певно замало, бо виходить світле, але тісто було гарного темного кольору і ароматне. Хіба що такі пряники тільки в якості прикраси на ялинку... ---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ---------- Замечательно вышло, скажу я Вам! А вкусно то как, наверное!!!! Нужно будет сварганить такое мужу... А просто филе не подойдёт, или нужно обязательно куричу обскубывать?
Подойдёт. Ноя просто беру охлаждённую. А ко всему что разделано и прокручено отношусь с осторожностью. ---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ---------- За салат проголосовал.