та я і собі також нагнала охоти на рибу, але піду куплю здорового товстолобика. поріжу на куски і запечу. Більше взагалі люблю морську рибу, але вона зараз так подорожчала, що ну її на фіг ---------- Додано в 10:35 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ---------- це я так роблю коли печу її відкритою, а коли в фользі, то звичайно так як кажете ви так є правильно взагалі в електродуховці добре запікати відкритою рибу масляну, бо вона є жирною, принаймі мені подобається коли вона трохи суха виходить (при тому мариную її в перемелені цибульці )
хочу зробити гаряче вино з корицею, апельсином - грог називається вроді?, маєте файний та перевірений рецепт?
Хочу з Вами поділитись,що я щойно натворилаОдним словом роблю сметанковий крем (ясно,що на торт) стоять передімною дві банки , в одній пудра, в другій крохмал... Ну я взбиваю сметану....взбиваю....і замість того,щоб додати до неї пудру, я сміливо сиплю крохмалю (десь пів стакана),пробую.....жахзіпсула пакет сметани....блін!!!! зараз піду в магазин по сметану..... А підкажіть що з тої крохмальної сметани мож зробити?Шкода викинути...свіжа солодка.... Ще такого зі мною не було....яйця била,було,коржі лопали було, а такого ні!
Все, конкурсні фото салату готові.завтра зранку закину Любимій.Може ще один придумаю..як зайві гроші будуть
Можна...але я ще навіть того салату не зробила...блін !!!!!Запара, завтра знову торт пекти(родина насіла конкретно)
Та,можна чим завгодно прикрасити...я нещодавно використовувала сушені ананаси і т.д. В Арсені продаються на вагу такими довгими смужками...взагалі гарно-кольорово виходе......
коллеги!!! нужна ваша помощь!!! мне обломилась речная форель - потрошеная, рыбки небольшие - грамм по 400 как их лучше приготовить - чтобы несложно и вкусно!!! ПОЖАААЛУЙСТА!!!!