та звичайне заварне, тільки випікаю пустишки, а потім начиняю чим маю, любим салатом, але найбільше смакує сирочок,часничок і майонез трошки
Зате у нас немає того, що є у вас...гриби,гори,гірські річки,чорниці і ще багато такого,чого немає у насА медом нас родичі снабжають, у них своя пасіка
Завтра будеА вже хтось прислав рецепт салату на конкурс? Дорогі господині, порадьте як приготувати пангасіуса з розмарином.Сьогодні в Сільпо побачила і купила..хм..виробництво Ізраїль.(розмарин)Щось хочеться такого..не знаю якого.
Ірусь!!!!Дуже просто.А ти купила цілу рибу,чи філе? Взагаліто цей окунь добре смакує охолодженим,коли застигає жирочок.... Якщо ціла рибина,то натри перцем і сіллю....потім розмарин поклади в брюхо з дольками лимона....і натри ним саму рибу,скропи лимонним соком(обов"язково) і олією(яку маєш) найкраще то оливкова,але то таке....і залиш промаренуватись накривши тарілкою і прижавши цю тарілку невеликим грузиком...баночку з водою,чи щось,що придумаєш...чим довше маринується,тим ліпше..(я мареную ніч) потім ставлю в рукав(або фольгу) і запікаю......коли залишиться зв 5 до кінця,знімаю фольгу(рукав надрізаю) і посипаю сиром(не багато)ще люблю дати зверху помідор з лимоном..Але помідорів вже не має,тоді просто сир.... Смачного.....Все просто.
Ну то тоді на майбутнє....для цілої риби...фаршируй брюхо...А філе роби так само ...понатирай,понатирай і залиш маренуватись... П.С. Осорбисто я коли купувала оте філе окуня....його завжди смажила.... Бо для запікання він нееее дуже...для мене жирний. Смажити..... його краще замаренувати в цибульному п"юре,але перед тим порізати на такі довгі смужечки,не плястерки , а саме смужечки ,десь 3 см.завширшки,тоді обваляти в яйко а після в муці з сухарями.....і смажити,подавати холодними...а на гарнір бульбочка п"юре...о,так смачніше.
Як істиний рушій прогресу(чит.ледацюгароблю ось так:філе покраяти як смакує,натерти морковки,трішки корінця салерки,покраяти цибульку.Зробити заливку - сметана+майонез+томатний сік(трішечки.можа без)+водичка переварена,сіль,перчик.Всі пропорції,складники - хто що любить або має під руками.Заливаю філе і в духовку.Коли готове.вимикаю газ і натераю сир,ставлю у нагріту духовку і воно ще стоїть декілька хвилин.Все. Поетка має рацію,смакує як на горячо,так і холодним.
Не то слово! Я тут ще ні разу не їла ні качки, ні гуски, ні кроля В м'ясних переважно тільки свинина, телятина, кури і деколи індики (і то тільки крильця бачила). Може десь в великих супермаркетах і є щось інше, але тамтешньому м'ясу не довіряю. Тож їмо постійно кури. Стараюсь пробувати щоразу якось інакше готувати, вишукую нові рецепти, бо приїдається. От ще в кульку не пробувала готувати. В мене електрична духовка маленька, навіть не знаю чи можна в ній так готувати. Хотіла б самі крильця з лапками так запекти. Якщо хтось пробував, підкажіть, будь ласка!
я в своїй електричній малій духовці просто запікала курочку без всяких кульків, було навіть смачніше як в газовій духовці, а рибка, то просто супер
Ага, мені теж більше подобається, навіть ніж в звичайній електричній духовці. Тобто.. Хм.. Не знаю як пояснити. В мене зараз окремо електрична духовка, така маленька, трохи менша за мікрохвильовку. А рибку колись робила в звичайній електричній духовці газової плити. Але вона в мене якась сухувата вийшла.
в мене також така є і я в ній часом готую. Для того щоб була не дуже суха то спочатку хвилин з 5-7 рибку печете відкритою, а потім я закриваю пергаментом або фольгою. А взагалі в більшості випадків я готую рибку в фользі, я раніше писала рецепт "Рибки на перині" получається дуже смачно, швидко і поживно. Навіть на другий день холодною смакує.
А я роблю з точністю "до навпаки"...відкриваю в кінці,щоб шкірка підрум"янилась,але не більше 5 хв..... ---------- Додано в 09:53 ---------- Попередній допис був написаний в 09:51 ---------- шось ви мені вчора нагнали рибного смаку...от шойно з базару притащила броталлу,чи якось так ся зве.....Буду смажити....