Спасибо, тесто отличное. Только (не спец в дрожжевом) его выстаивать нужно и сколько? Я дрожжи выстаивала как в венском, только вышло не так, как на картинках.
Вирішила на обід сьогодні зварити капуснячок з білими грибочками. вже пару днів хотілось капусняку, але часу не було. дуже смачна вдалась квашена капуста, я цього року до неї додавала крім моркви ще корінь селери Цього року вдалось запастись білими грибами-насушила 6 літер, заморозила сирих 2 кошики. Так що буду балувати себе і рідних. Вчора з задоволенням в Яремче в кафе замовила собі банош з білими грибами. Дуже смачно
Потрібно обов"язково.....щоб піднялось,десь хв 40-45. Але саме цей пиріг,треба наклавши начинку і зверху тісто обов"язково поколотиі залишити так на 45 хв,потім вже змасити яйцем і пекти. 25 хв.
Зараз на сніданок приготую сосиски в млинцях запечені з сиром і хорошу дорогу італ каву,сусідка з Італії притащила(спробую) і салатик збацаю лечо(готова закрутка,моя мама передала,така смачна,як вона то робить?)
А!!!Та,та Лавацца...... А то всьо решта то до кави,треба мізки чимось харчуватиВчора не спала до 4 ранку,строчила......а нині вже чоловік їсти просе.
А в мене зараз печеться пиріг "Зебра" (он же "Полосатиє штанішкі", он же "Кот Матроскін") і бульба в духовці з півничком домашнім.... Пахнеее мммм... Ой, то напевно, не в ту тему...
Тільки прибігла додому, добре, що зранку зварила капусняк з білими грибами, то так смачно, поїла і буду трохи відпочивати.
Ні я маю на увазі не Олейну і Стожар,а ту яку продають на базарі-яку люди б"ють на олійницях з соняшникового насіння.Пахлива!!!! ---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ---------- Ви щось попутали-коріння кропу настільки мале що його не використовують в їжу.В кропі використовують верхню частину.
Зварила вареників,насмажила цибулі багато-багато і зі сметаною злопали на вечерю.... Завтра новий тиждень і нові змагання на кухні.... А мо,нам якийсь конкурс тут забацати? Можна на найкращу українську страву,наприклад....Або шось придумати.Ви,як на таке дивитесь?
А ви зверніться до адміністрації то вони вам скажуть що тут можна а що не можна. А я перед поїздкою зробила собі в дорогу англійські сконес, це такі тістечка на соді. Дуже смачні вийшли. Просто ляпота.
А я шарлотку спекла...Але так багато дала до неї яблук,шо зсередини тісто не пропеклось добре,розрізала навпіл і допікаю......Не мій день ( може відмазка в мене сьогодні така),але каша зранку згоріла,шарлотка не допеклась і т.д.Вже навіть не має бажання,щось далі на кухні робити. І від чого воно так........