Подивилась на запікану, така апетитна, аж самій захотілось, маю броколі, цвітну капусту, зараз щось придумаю.
зрозуміло... але чашки різними бувають....мій чоловік п*є чай с 0,5 літрової чашки... а моя певно 250мл містить...
А ми вчора вечером смакували картоплею в мундирах,овечою бринзою, домашньою олією,оселедцем з великою кількістю цибулі, та салатом з квашеної капусти-пальчики мало не повідкусували.
Вийде 100%-це безпрограшний варіант Зробила салат:Варений буряк,чорнослив,горіхи,цибуля....заправила сметаною,корисна штука. Запечена курка з апельсинами під соєвим соусом,тай усе..... Потім прогулялись і зайшли в нашому районі в Бістро"Час поїсти",взяли там картопельки з тушкованою капустою і рибу окунь...якби знала навіть не замовляла б...така та риба не файна...зате десертики там не погані.... Кому треба дам рецепт запеченої курки з апельсинами.....(досить пікантна курочка,скажу вам) ---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ---------- Ще не куштувала...Самі робите? ---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ---------- Смакота...недавно теж таке робила,але я то називаю рагу....А не пробували туди покавальцувати гарбуз? Спробуйте,так смачно, а ще коли додати чилійський перчик, ух, виходе бомбочка......