Доречі за цим рецептом можна пекти пироги з різною начинкою..гречаною,картопляною,м"ясною,яблучною....і т.д.А ще виходять дуже добрі булочки з рисом яйцем і зеленою цибулькою.....смакота.
А мені чогось так пиріжків захотілося. Я востаннє пекла три роки тому. З яблуками, творогом, капустою...
в мене на вечерю капуста броколі. Люблю її спочатку відварити в підсоленій водичці (кришку не закривати), а потім в розтоплене вершкове масло добавити трошечки часничку, капельку лимона, суміш перцю-щіпочку, чуть солі і цим полити гарячу капусту. Смакота. Просто і смачно.
Сьогодні поснідали налисниками з сиром і чай шипшиново-чорний........ А на обід суп з тюфтелями і рагу гарбузове. ну і пиріг капустяний..
Вчора так пельменів наїлася,що й сьогодні ще нічого не хочеться. Може пізніше суп з фрикадельками зварити?А ще в планах пиріг з капустою.
Я вчора варила........Смачний вийшов. Ірусь,як будеш варити,додай до фаршу горіхів ( пропусти їх через м"ясорубку разом з м"ясом) я вчора так спробувала і суп був аромо-ароматний, а в кінці додала кмину...запах стояв неймовірний.
Прикольно, треба спробувати.Дякую, Олю.Навчусь добре готувати-Родіна тєбя нє забудєт (Макс буде дякувати) Ой, про горіхи згадала..Вчора якийсь дідусь продавав горіхи ну як яйце за розміром-4 грн за штуку.Шкірка у них така тоненька.Розказував як треба садити і т.д
а нас налякали вчора, що сьогоодні газ у будинку відключать, то я вчора з того всього і бульйон зварила, і котлетки запекла, і натушила риби і капусти, а на гарнір гречку зварила; ще й пиріжків з дом.сиром напекла, а з залишків сиру від пиріжків ще й сирнички вийшли ото тепер усе потрохи їмо а газ таки ще не відключали
Розкажеш,чи вдався? ---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ---------- А я знову роблю гарбузяне рагу з чілійським перцем...пахне..... І своїх побалую медівничком.
Олю, тобі догана скоро буде від Макса)Якщо я так і стільки буду їсти ,то скоро в двері не влізу.А винувата в цьому ця тема..і ти теж) Так от про пиріг....він не смачний, він мегасмачний!!!Я вже ні, не скажу скільки вже з"їла.Єдине, що зробила трохи не так, це взяла велику бритванку, треба було меншу, тоді б він вийшов(верх) пишниіший..Якщо встигну сфоткати - покажу ОЛюся, вся наша сімейка дякує тобі за рецепт
Хотіла вчора фото показати.але Радикал вже другий день видає якусь помилку.Спробувала через інший хостинг Це все,що мені вдалося відвоювати для фото Капустяний пиріг за рецептом Поетки
рецепт в студію можна? буду нині знов пекти насипний пиріг яблучний, не встигла сфоткати )) дуже мені подобається, бо робиться просто яблука пересипаємо пісочком, напишу потім рецепт ( бо не пам'ятаю дослівно, а хочу вже точно написати ) і вже фото, як залишиться на сніданок - зелений чай, кольорові макарони твердих сортів политі оливковою олією
Суперово вийшлоМолодчинка. ---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ---------- А я броколі купила,шпинат і цвітну капусту...шось буду зараз вигадувати..... і теж відварю італ. макарони (вони кращі) від них не товстіють,хоч мені після всяких пляцків,то вже не грозитьІ так стараюсь на ніч не їсти, а похудати ну ніяк,зараза.
Ставлю три крапки... відповідь не за горами Перейдемо на дієти,чим скромніше,тим здоровіше.повернемось на поля,городи,будемо гарувати,гарувати і гарувати.... Але,не треба киснути,все так не буде....Як в тому анекдоті про оптиміста і песиміста(всі певне знають)
...... Запіканка з макаронами шпинатом цвітною капустою,капустою броколі під часниково-вершковим соусом.