Тернопільський молокозавод,поки єдина на мій смак нормальна сметана:Вибачайте,яке фото знайшла таке вставляю,там в корзині їх молоко...
Випробовую уже декілька днів електром*ясорубку:dance2: Новий-старий рецепт - змолоти 1.м*яско на фарш,2.кабачок,3.каліф*р(цвітна капуста),4.цибулька,. Далі все як на деруни - яйка,трохи муки,приправки.Все хто у яких пропорціях любить.І смажити як деруни. Смакота! П.С.електром*ясорубка - супер!
Мой,та це моя одна з улюблених страв,ще й з білим винцем.Навіть сам її готую,вибачте за нескромність. ---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ---------- Ну шо за деруни з під м"ясорубки?Тільки терка,як на мене.Коли робимо деруни,я чищу барабулю,мию і тру,подальші операції виконує жінка.Ну не такі якісь вони виходять з під м"ясорубки.
Ааа, ну тоді так і кажіть що Молокія. Бо я думав що "сонечко" то і є назва, а там виявляється воно просто намальоване (хоча мені здавалось шо то колобок, але якщо ближче глянути, то той колобок ще й проміння має ) )
Я думала тутачкі у вас аж цілих три сторінки переписів а тут у вас тіко балачки що хто не їсть і чим воно калорійніше. Фе. Я згіршена. А хіба ще тут он Наталя з Вікторіс і Фрезією троха ваші балачки розбавили чимось цікавим. А я он маю купу купезну сливок і думаю пляцка спекти он тілько гублюсь в варіантах, чи пісочне тісто чи бішкоптове.
Я недавно знайшла новий для мене рецепт бісквітного тіста ("Бісквіт нені"), і тепер тулю його всюди, куди можу. Воно виходить не таке високе, як у моєму старому рецепті (я десь на посиденьках писала - на 6 яєць по 220 г цукру і борошна), зате і не таке сухе. І калорій менше
файний рецепт, треба спробувати )) а ще мене цікавить рецепт малосольних огірочків, щоб хрумтіли і не дуже солені були... Я роблю, маю рецепт, але на весіллі у Віденській кав'ярні подавали на стіл тааакі смачні, шо мені мій рецепт вже не того...чи то від огірків залежить.. Так, що діліться своїми перевіреними рецептами малосольних огірочків , бо сезон почався
Оті смакота виходять..... Робила не раз,дійсно смачно і швидко.http://www.say7.info/cook/recipe/444-Malosolnyie-ogurcyi.html
Простенький рецепт, але щотижня велику банку таких огірочків з"їдаємо: 1 л води (холодної) 1 ст ложка солі Часник Кріп (такий, що вже цвіте) На дно банки поламати кріп, порізати 1-3 зубчики часнику, накласти огірки, десь посередині банки знову покласти кріп і часник, знову огірки і зверху теж кріп і часник. Залити соленою водою. Щоб швидше кисло, можна покласти шматок чорного хліба. А, і в огірках я роблю повздовжній розріз Коли сильніше підкисають, то варю з них росольник
дякую, робили по такому рецепту, смачні , але треба швидко їх з'їсти )) о подібний до мого, тепер кріп буду класти і на серединку . А цукор ніхто не дає, до таких огірочків? А ще читала, шо роблять на мінеральній воді....але шось боюсь, шоб не зіпсувати...
Ну правильно,на те вони й малосольні, а як постоять стаюсь сквашені (ну ті шо у воді) , а так в кропчику вітаміни зберігаються,бо з водою вони щезають.
так, звичайно, але той рецепт огірочки і стоять у холодильнику з кропом щось засмакувало, завтра так і зроблю ))
Продукти які продаються тільки в китайському супермаркеті. крокодили різне мясо яке можна брати руками черепахи ????????? сушені рептилії качки свинячі морди