Ну, на сніданок - стейк із сьомги, канапки з чорною ікрою, комбінований фреш з манго, авокадо і ананасу Якщо серйозно, то вже кілька років на сніданок їм молочну кашу - вівсяну, рисову, пшеничну, з гарбуза... Дешево і корисно. Ну і звичайно каву, а як без неї?
Ото гарбузове мене більше цікавить бо маю гарбуз...і мучусь якби,тай шось з нього збацати...вже запіканки не хочу,пляцки теж не хочу,печеного не їдять,рагу?може рагу?Але вчора тільки їли картоплю...шо ше робити з нього? П.С. Тільки не кашу! ---------- Додано в 10:39 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ---------- А я то вже було подумала....фігасє Locke жирує?
Зробіть запечений з м"ясом,спеціями,грибамиггг, сама тільки що придумала ---------- Додано в 10:41 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ---------- І я так подумала.думаю."Нам так нє жить"...
А шо за завиванці? Я вчора напекла завитушок-булочок з гарбузовим кремом. Вдома виставлю вже перепис і фотку. Вийшли дуже смачні.
Марусю,не повірите.... але зранку з просоння ( 6.00) закалатала так багато тіста на оладки(як зварйована) воно так гарно підійшло....Ну а скільки тих олад годен з"їсти? Вони добрі доки теплі..... До того тіста підмісила ще муки і постивила знову підходити потім запарила мак і родзинки,мак перетерла з маслом і білком......виклала начинку скрутила рулети, і вийшли причудові ( а пахнуть,не передати).... А уявіть скільки б я насмажила оладок з тої порціїцілу школу б нагодувала.
На Посиденьках Маруся проводила дуже гарний гарбузовий конкурс. Якраз вам із гарбузовими стравами допоможе.
Айва это вещь, я ее и в сыром виде полюбляю. Жена в воскресенье тоже варенье наварила. А еще ее хорошо добавить вместо картошки в бараний суп, типа шурпы, меня как то азербайджанец знакомый угостил, очень вкусно
Так ДП поруч. Приходьте туди й беріть участь у конкурсах. У нас там цілий розділ для них створений. І певні речі не дублюються. Наприклад, на Посиденьках нема політичних тем та розділів. Відповідно тут нема багатьох розділів також. Ага. То Ромко так висловився про ДП у темі "мене тут не буде". Не читали? Тут узагалі до Посиденьок зверхньо ставляться.
чому не можна, можемо організувати.... такс на вечерю, скажемо 2 в 1 обід/вечеря - картопляне пюре, грибова підлива, котлети та салат з пекінської капусти, а потім ....потім оладки з вишневим конфітюром, такі як нам в садочку давали
а ви їм плюньте межі очі я якось пробувала до вас зайти, та не подужаю зрозуміти, чому воно там мене не впізнає як вам це вдалось? у єврейську гру тут бавитесь? я ледь зуби об монітор не зламала
Клас!!!! Рецептик будь-ласка,особливо крему....це заварний крем з пюре гарбузовим? В мене є гарбуз ,такщо спечу.... ---------- Додано в 09:30 ---------- Попередній допис був написаний в 09:20 ---------- А це наш сніданок:Рисово-гарбузяно-яблучний пудинг з смородиновим варенням.Смакота.
Поетко, страви з гарбуза ще актуально? Ось, спеціально для Вас знайшлаhttp://supercook.ru/zz203-pumpkin.html