я також її дуже люблю, особливо додавати до яблук, до налисників з яблук,до риосвих запіканок, вона є дуже корисною. почитайте тут http://www.greenmama.ua/nid/845761/
Доречі...запікала налисники по вашому рецепту,такі вийшли ніжні-ніжні...тільки забагато бухнула масла...вони аж в ньому плавали....на наступний раз дам менше....
дуже рада, що вам сподобались, я маслом тільки трошки по кожному налиснику ложечкою поливаю, а як ще дам до тіста трошки ванільного цукру і до сиру родзинок, то запах неймовірний
а часто готую, бо чоловік любить, і з різними начинками-сир, мясо, капуста тушена,морковка тушена, яблучка, чорничка, мед, варення. і т.д., а часом, правда дуже-дуже рідко, можу собі дозволити хіба що на великі гості - з ікрою, о то смакота)))
о, ще колись пробувала зробити наступне- нажарити блінчикім як на налисники, купити будь яку червону рибу (краще форель, або сьомга) нарізати її тоненько, потім викладати на налисник, щоб можна було її скрутити, після того порізати її на косі смужки, чи стопчики дуже получається гарна закуска, можна змастити налисник попередньо, якщо сухий чуть-чуть маслом.Але це холодна закуска
А я робила торт на закуску з налисників з тертим плавленим сирочком і часником,так само скручувала і потім різала на кілечка викладала шарами кожен шар перекладала майонзом і цибулькою...а зверху то все діло прикрашала гранатовими зернятами.
Хто які рецепти з гарбузом знає? А то величезна в холодильнику валяється,а шо з нею робити - Поки собаці даю,але самому теж хочеться
Ето вас після євґейської гри потягнуло на Ґефілте фіш? Найкраще на таке діло брати карпа або щуку, або змішати до купи а начинити скіру карпа.
так, тільки як додасьте молоко буде не кошерно. Тому я батон вимочую просто в воді і ще додаю буряк... але він зафарбує в рожевий колір.
ммм яка смакота, перечитала на ніч всі переписи )) і так їсти хочу.... в мене нині запечений гарбуз з перчиком, морквою + зелень, приправи