Не має у мене соковитискачки, а терти і дусити через марлю трохи влом. Хоча дякую за пораду, може при нагоді на шклянку натру
Я собі такого великого запікаю в духовці і потім мякуш складаю в слоїчок для подальшого використання. А вже пюре то може йти і до оладок, і до налисників, і до бабки, і до пампушків, і до хліба.. ну що в голову прийде. А якщо сирий можна покраяти на кубики і запекти в духовці посипавши сіллю, перцем, різними травами напкриклад розмарином, ореґано і кмином. Збризнути олією і запікати аж буде мягкий. До мяса дуже добрий додаток. Доречі щоб було веселіше гарбузу покрайте до нього моркву великими кусками, картоплю, якщо є то ямс. Все має бути однакової величини аби гарно запеклось
Пару тижнів тому дружина щось подібне робила, тільки різні овочі вона додавали у різний час. Інакше щось було ще не готовим, а інше вже пригорало
Те що тверде має бути меншого розміру а те що мягке більшого. Ямси, гарбуз, кабачки, баклажани - швидко запікаються, а картопля, морква і корінь петрушки довше. Доречі печений корінь петрушки дуже смачний.
добре, що мій чоловік не бачить, а то він так любить ті бички ---------- Додано в 09:23 ---------- Попередній допис був написаний в 08:58 ---------- неділя.... треба щось придумати смачненьке щоб приготувати для своїх рідних.Скоріше всього нароблю я вареників з картопелькою і окремо з сиром і буде їм свято, а мені цілий день спокій. Зранку вареники будуть варені, а по обіді будуть обжарені А на перше зроблю юшку з білих грибочків (щось мяса взагалі не хочеться), хіба б ще салат "шубу" зробила.люблю "шубу"
налисники тільки доїли, а щодо пельменів, то також можна зробити, розморозила фарш(мама дала колись мяска свинного з своєї куці, то я зразу перемолола і так заморозила) думала зробити в лікарню ще гречаники для своїх, але можна і пельменьчиків.
А я нічоготне готую...... Притарабанили яблука,завтра мо шось спечу,якогось пляцка,але хотілося б тортика яблучного,може хтось має рецептик,діліться(тільки не пляцки і не шарлотки,то проїлось). Зараз буду смажити бульбу з мисливськими сосисками і салат з квашеної капусти.
Вона у вас вийшла чудесна,так піднялась....сууууупер,нема слід. А рецепт де брали? Варіація на тему "запіка" є багато......
http://www.youtube.com/watch?v=6XIDwiKSJHc ---------- Додано в 18:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ---------- А пападробнєє.. бо знаю дуже смачний пляцок/приіг з яблучного пюре. Треба зварити яблука а потім їх в тісто додати. А торт то який ви хочете, бо я Лілі на Хрестини робила пляцок з яблучним кремом. Був дуже добрий, але яблук треба пабольше.
От,от ,от шось таке.....з кремом(ну,ви ж Марусю спец....) Я власне теж торти випікаю,але все більше бісквітні.шоколадні і т.д. Яблучний хіба маю добрий пиріг і торт "Небо на язиці",але то вже проїлось,хочеться чогось нового, а на просторах нету тільки якась фігня.... і пляцки, а мені саме ,шоб торт.Яблука є...вчора на дачі повизбирували.
Я правильно уловил рецепты? Пляцки - сладкая (чаше всего, но не всегда) . Основу пирога делают из песочного, бисквитного или медового теста. Прослойку в пляцок делают из мака, взбитых белков с ягодами и орехами, творога или фруктов. В некоторых рецептах пляцки делают в виде рулетов с маковой или любой другой начинкой. Для прослойки подойдут масляный, сметанный или заварной кремы. Верх пирога украшают шоколадной глазурью или просто растопленным шоколадом.
Я сьогодні була в Солодкій Скрині (ходила до конкурентів.)....то таке міні кафе із смачними тортиками......подивилась,придивилась,нічого там особливого немає,так собі.Хоча зізнаюсь одну ідейку спіляла,але то із слойоного тіста,зроблю,покажу вам,гарно виглядає....