Сьогодні на вечерю: Якість фото не дуууже, але..... ---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ---------- Ще була паста ітаійська, але вже її не фотографувала
ай певно ---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ---------- смакота,то ми вже в гості зібрались до вас ще щось залишилось?
Оті булочки-конвертики ще є...з гарбузом корицею і яблуками,риба,ще мацюпунька плястерка, пасту з"їли,чоловік визнав макарони з твердих сортів то-сила.
то давайте вже якось в одну хату зносьте то все, там фрукти і вино, в вас вечеря, от побалюєм, яка там криза
А мої тільки так і харчуються. В нас мясо може не ночувати. Мій гурман поїдає авокади майже не щодня.
ой, ненагадуйте, люблю авокадо і в салати і просто на хлібчик....., а ну вас, таку смакоту на ніч.....
а голова від риби де? Втікла? ви ж казали що з головою купували. Гарні конвертики і рибка, шкода що пасти до мештів не фоткали. Я маю намір нині випробувати булочки з гарбузовим пудингом. Як випробую то покажу.
от спекла гарбузовий пиріг за рецептом Lady Vesna, смачний але я його пекла більше години... і він трохи вологий всередині, то так має бути?
Та рибу з головою купила...але ми голови не їмо,спочатку думала спекти з нею (для краси)....але коли давай відрізати жабра.....фу,фе!!!!!збридилась тими нутрощами тієї голови...і вирішила обрізати і викинути...звичайно для гостей завше запікаю з головою....а для нас без..... А риба не ставрида....якась в неї назва така завумна,що й не згадаю. ---------- Додано в 08:41 ---------- Попередній допис був написаний в 08:33 ---------- розтопленим маслом і в духовочці запечу, буде запааааах і смакота..... від deva (форумне застілля).... А довго їх треба запікати в духовці? Я завжди просто обсмажую,запікати не пробували...
я їх викладаю на змащений вершковим маслом пергаментний папір, зверху також поливаю маслом і в духовочку на 180 гр. десь на хв. 15-20, треба дивитись, щоб не пригоріли, бо в кожного духовка по різному гріє. Але так набагато смачніші і запашніші Я своїх колег по роботі так багатьох навчила, їм подобається, а також котлетки не жарю, а викладаю на пергамент і в духовочку, якщо потім получається суховаті, то складаю в каструльку і чуть-чуть протушую.
Поеточко, а як Ви робите печінку з картоплею? Люблю печінку, та ненавиджу смажити... вона дуже стріляє... хочу попробувати запекти... поділіться будь-ласка рецептом... вони у Вас всі такі смачні й апетитні і Ви чудова господиня...
Аліасочко, щиро Вам дякую Аж мені вже пахне От так колись дідусь на Хаджибеївському лимані наловив бичків, а бабця нажарила їх, щоб аж хрустіли, а потім сиділи великою родиною під величезними, старими абрикосами і смакували. Як то було давно і, як добре...:girl_in_dreams: Дякую Вам дуже-дуже...
Ну от спокусили Ви мене зробити собі свято шлунку Сьогодні мав час і вирішив спробувати. Правда проблемка була - ніде не міг знайти шматочка гарбуза. Довелося купляти величезний, добре що Хеловін недавно був Запіканка вийшла загалом смачна. Трохи зарум"яна скоринка, але для такого спеціаліста по запіканках як я, то є великий успіх Єдине - не знаю, що тепер з тою купою гарбузятини робити, котра залишилася. Навіть в холодильник не влазить. Мо якісь котлетки з гарбуза чи шашлички підкажете? Ну хоча би оладки