Ну Маруся дає.... Я щойно з базару прийшла...купила велечезну морську рибу з головою для запікання.... Порадьте, як краще її приготувати,щоб було смачно
Залежить що за риба. Я б її посолила, поперчила, намазала майонезом і дала постояти. А потім запхала в середину розмарин, цитрину і запікати.
У нас його не продають,колись моя свекруха на підвіконні вирощувала,шкода я в неї не забрала,а до сухих трав я відношусь скептично... Певне просто лимон в середину запхаю і все,хотіла зелений базилік купити....нема.... раніше то в серединку клала й помідори..... ---------- Додано в 14:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ---------- Якось приготую,от тільки б до кухні добратись якось.......а ще планую італійські булочки спекти..... в вечері
Поетко, у мене таке враження,що Ви з кухні не вилазите.Зранку на базар..сніданки,обіди,ввечері ще булочки..Просто жах! Дуже вже Ви балуєте своїх мужчіннє?
А їсти всі хочутьПоки без роботи до чого вчеплюсьта й люблю,щось смачненьке приготувати нове...ось зараз рибу готую з соусом "лечо"...потім сфоткаю покажу і купила пасту італ. такі великі трубочки,хотіла такі ракушки велечезні купити їх фарширують,ну шось як равіолі.....та 7 шт. отих ракушок 30 грн.Замісила тісто на бул. потім теж покажу,будуть в мене з гарбузом,хотіла з заварним кремом зробити, але з ним бавитись.....іншим разом треба гарбуз доїсти,це корисніше,а ще фреш зроблю і все.....А більшість часу таки на ЛФ,бо то така зараза
для мене є самим смачним з риби-це риба запечена в фользі в духовці, є дуже багато всяких варіацій. ---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ---------- чому не продають? продають, принамі в нас є, якщо нема свіжого, то можна взяти сухого в відділі приправ ---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:07 ---------- а чому,ви його як додасьте до риби і рибку в фольгу, то розмарин чи інша трава відійте і пахне як свіжа
Я теж у фользі запекла, нашпігувала лимончиком,...проте риба (назви й близько не згадаю) на смак,як курка всетаки горбуша краща) а купувала форель -то взагалі казка....запекти з лимоном і всередині з травами (свіжими) у!!!!смакота.У нас як тільки відкрився новий суп. Сільпо - то таку рибу продавали свіженьку ..... казкову,а зараз там одне мерзле,перемерзле,не втямки мені чому так? Невже вигідніше заливати все водою і хай лежить,аніж привозити якісну рибу,Приміром одну форель,вони троха більші за хек я купувала за 25 грн.
Небезпечна тема. Але додам і від себе.Мужчини,як відомо,не "птічки",то ж інколи важко їх припросити по-доброму до натурвітамінів(по крайній мірі,мої інколи вередують).Ото сьогодні накупила всіляких вітамінів,які ще є - пекінка,салера(корінь і листя),помідорки(ще домашні якийсь пан допродував),зелень,яблучка.І для задурювання крабові палички(каюсь,не вітаміни,але шо робити?)З цього всього заколотила салатку(пропорції по-хитрому,щоб не здогадались.Смакота,як на мене.Побачимо,чи вдастся надурити своїх гурманів.
а шо делать,шо делать?:shutup: Так прикинула,що мо та ложка майонезу не переведе користі від всього решти?
У меня жена такая же, когда работы у нее нет она вкусное к моему приходу всегда приготовит, а в остальное время на каком то женском форуме торчит, где всякими поделками занимаются, типа хенд мейда,, сейчас картину творит, из пакли, акварель и пшено, а наша кошка это пшено отдирает и съедает
прийшла тільки з лікарні від своїх хворих і, я як справжня українка,нарізала собі тонесенько сальця засоленого, чорного хлібчика, часничку, витягла з бідончика квашених баклажанів і все це зїламій чоловік дививсвя і очам своїм невірив, бо я сало їм дуже рідко, але мені так захтілось, а ще думаю чесничком вірус вбю
"Шурік,ви комсомолец"? ---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ---------- Садюги!)
мені везе більше, мене мама з села постачає свининою і салом правда сало в мене їдять не дуже, то роздаю друзям ---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ---------- Peri, ми не такі, ми поділимось, приходьте аво яка смакота
А що я вчора казав? То раптово серед ночі захотілося коли, то ні з того ні з сього сала з часником. Висновок напрошується сам собою.