А я до запаху не можу звикнути... ---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ---------- Тай дорога зараза.........60-100 грн. літ.
Готовлюсь к футболу, Шахтер - Арсенал. Жена жарит свиные ребрышки замаринованные в горчицей, на столе соленые помидоры, голубцы овощные, само собой пиво, сегодня Львовское, ну и графинчик с заветной, на можжевельнике
Смачно.....хоч я свинини нєа!!!!Але запах відчуваю.... ---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ---------- Марусю,підкиньте,ще якихось корисних заморських страв,але так щоб продукти тут були доступні,бо таки хочу наважитись на корисне харчування....і щоб для дитини,а то оті вареники, смальці, голубці,котлети проїлись,хочеться вишуканої кухні,перевіреної, ви ж у нас віп-кухар.......знавець цього діла.
Я так понимаю для пассерования используют рафинированное масло, я сам не смог привыкнуть к маслу холодного отжима в салат, предпочитаю подсолнечное
звичайно , сама роблю, варю рис, заливаю молоком, яйця розтираю з цукром і т.д. Якщо бажаєте напишу рецепт
щодо олії, я готую на кукурудзяній, вона трохи дорожча за звичайну, але на ній дуже добре смажити і корисніше ))
я придбала сковорідку ВОК вже напевне років зо три назад і щоб в ній щось жарити потрібно дуже мало олії і готується все дуже швидко і смачно. І взагалі їжа получається якась не така обжарена як на звичайній сковорідці. Часто в ній готую всякі рагу, морепродукти.
Щодо корисності..посперечаюсь....така сама від неї користь,як і від соняшникової. ---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ---------- А де у нас можна таке придбати? ---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ---------- Бажаю, і оцей ваш вишневий
може то я себе так втішаю, але того запаху менше по хаті )) а вог є в МЕТРО, я сама маю, супер, готувати одне задоволення, особливо тушити овочі ))
замовляла по інтернету в нікермані, вже користуюсь точно років три і дуже задоволена, коли приїздить дочка на канікули , то користується тільки нею, там ще додають решітку на якій можна готувати криветки і інші морепродукти, китайські палочки
На рисовий пудинг, моє улюблене ублюдО, правда у вас більше рисова запіканка. Але на неї треба лишень круглий рис і брати, бо рис мусить розварюватись і видавати клейковину. Отже на всі страви де бажано щоб рис працював як «зв’язник», тільки не той що передачки передає, треба брати круглий рис. У нас називають рисовий пудинг рис зварений на молоці, до такого стану що він вже починає розварюватись і його клейковина робить масу тягучою. Тоді така каша подається в креманках, поливається рожовою водичкою і посипається цинамоном. Індійський десерт який вам подадуть в любому ресторані індійської кухні. Мняма. ---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ---------- Якщо ви чуєте запах значить це не добре очищена олія. Бо оливкова буває двох видів холодного пресу з низькою кислотністю - Extra Virgin. Така олія прозора кольору шампанського. Вона дуже дорога але і в основному використовується лишень сира, тобто до салатів, антіпасті або макати хліб. (Мама, я вже слиною залилась) Є інші оливкові олії з більшою кислотністю від 1.5% до 3% то вони власне темні і використовуються більше в смаженні. Власне таку олію з високою кислотністю і треба використовувати на смаження а не Extra Virgin, бо ось ця при нагріванні виділяє яскравий і різкий запах.
В мене малиновий був а ще я зробила налисників з гарбузового пюре і заморське - Равіолі з грибовим соусом
проснулась зранк, зробила собі каву, сіла сонна за компютер, а тут така смакота, що зразу проснулась,молодчинка Маруся -мама