Чекаєм рецепт, так захотілось торта, пишіть, маю ящик заморожених вишень, то напевне завтра спечу ---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ---------- а я спирту немаю, може в горілці замочити вишні на ніч?
Видите яка харамуля в середині,там немає коржів,все вимішане, а як їсте то в роті тане... ---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ---------- Зара,зара...бо я робила по рецепту із старої книги....
І у нас сьогодні тортик ...був.Вже немає, навіть сфоткати не встигла, за один присіст з"їли.Наш іменинник не міг натішитись від нього, такий смачний вийшов. От тільки писати мені рецепта ліньки, бо тільки від столу
Тілько то не гамериканський торт а німецький. Та можна його і вирізати, я просто коробкою роблю тілько ананасовий а вишню то розкраюю і то ся називає Шварцвальдський торт. Мені просто в тому дуже подобаються коржі, такі чеколядові шо ну. ---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ---------- Перепис крему можу вже дати, то збиті вершки з цукром-пудрою. І вже. Ніц замудрілого. А полива зверхну, то ганаш - розігріті вершки, майже до кипіння, а тоді до них кидається чеколяда і від телих вершків сама ся топить. Тим ся поливає торт. Доречі, що до коробки. Я коробку робила коли робила дівкам своїм ляльку.
дуже дякую, я вже не памятаю точно я к я тоді пекла, просто знайшла цей допис в своїй записній книжці рецептів. Ще раз,дуже дякую.
Зробила рагу,та таке смачне вийшло...мням!!!Розрізала гарбуз, а такий сонячний,гарний і вирішила додати його,ше такого не їлатаке ,ну таке вийшло.....спробуйте....якщо треба дам рецептик. ---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ---------- ---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ---------- Якість погана,з телефону,відповідно не передає тих кольорів, а там все таке яскраве.
Допис від poetka Зробила рагу,та таке смачне вийшло[/QUOTE] я взагалі дуже люблю рагу, так що прошу рецепт Вашого рагу в студію ---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ---------- а в мене на вечерю сьогодні дерунчики і тушені лисички з сметанкою
смачним виглядає я люблю також медівник, а ще його перемастити збитою сметанкою і з чорносливом, то вообще, смакота ---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ---------- чоловік час від часу пристає до мене з проханням щоб спекти медівник, але я чомусь печу їх тільки осіню чи зимою, треба буде спекти
це я своїй мамусі на день народження ще на 65 років напекла всякого, в т.ч. і медівників (вона дуже любить коли я печу)то тут економити не могла, тим більше вона мені час від часу з села щось передасть з продуктів, на наступний рік буде їй 70, то знов постараюсь для рідненької моєї. ---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:32 ---------- чекаю з нетерпінням