шановні дівчата, з вдячністю прийму запрошення на глінтвейн, особливо, якщо ви живете на топольній)))
О, времена, о, нравы!!!! Раньше пацаны девушек танцевали и вином угощали, теперь пацанчики девушек на вино разводят. Неужели разведётесь, Галичанки?
Как?! Как ты могла подумать такое?! Ты - жена моя - мать моих детей! (с) Фі, Полковнику, не пасує вам так... не пасує.
Дівчита (а мо хто знає з хлопаків), де у Львові можна купити палички кориці? В супермаркетах заглядав, не знайшов. Дуже треба
В "Сільпо" на Науковій та на Південному точно була. Там є стійка зі спеціями, фасованими в блістери. Любе і голубе...
Да я от такова чая целый день как электро веник на работе. И о сексе думаю. И еще он нармализует кишечник.
Курица по собственному "фирменному" рецепту Нам понадобится: куриное филе-500г морковка-1-2шт. лук-1шт. помидоры-1-2 шт(или паста томатная-2-3 ст.ложки) растительное масло-3-4ст.ложки приправа для курицы-1-2ст.ложки лимонный сок- 3ст.ложки соль по вкусу Куриное филе нарезать небольшими кусочками, выложить в миску, добавить приправу для курицы, лимонный сок, хорошо перемешать, плотно закрыть и поставить в холодильник на 6-12 часов. В кастрюльке с толстым дном разогреть растительное масло, добавить лук, порезанный кубиками, морковку, натёртую на крупной тёрке.Обжаривать на тихом огне минут пять. Кладём помидоры, нарезанные кубиками( с помидоров нужно снять шкурку, предварительно обдав их кипятком) или томатную пасту и обжариваем ещё около 5 минут.Добавить куриное филе, хорошо перемешать.Доливаем горячей воды, чтоб курица была покрыта жидкостью. Довести до кипения, посолить, и тушить на тихом огне около 30 минут. В качестве приправы для курицы пользуюсь вот такой смесью.
Що ми їмо? Адепти здорової їжі кажуть про всякі ГМО, харчові добавки і стимулятори, котрі негативно впливають на генофонд людини Попав на очі такий-во бичок модифікований. Шось він захоплення не викликає... Цікаво, чи тоті його природно мутовані гени на людину впливають? View: https://www.facebook.com/biggestbulls/videos/1882975771748538/
Та всюди величезна купа цих ГМО, я недавно піцу їв, подумав а що в ній чогось знаходиться. Замовляв з цього сайту, але не суть, ви замислювалися скільки в ковбасі ГМО, хоча там і пишуть що без гм. Але в 80% ковбаси використовуються сторонні добавки, читав з одного сайту де вчені дослідження проводили, то 90% ковбаси в усьому світі що продається так чи інакше були геномодифікованої. Добре що хоч до сирів за типом моцарелою ще нічого не додають. А ось якщо читати за голандський сир то теж можна знайти вже деякі добавочку. З приводу м'яса бичка якого ви говорите, а подивіться як в Японії м'ясо з порошку роблять і людям дуже важко відрізнити справжнє від штучного.