чим перемазала? я в більшості випадків викладаю на вафельне полотенце, підсипаючи мукою та накриваю щоб не засохло тісто
А хто що скаже про олію Carapelli i Monini 1л. нерафіновану? ---------- Додано в 11:12 ---------- Попередній допис був написаний в 11:08 ---------- От недавно робив паляницю на кислому молоці з пшеничної муки вищого гатунку та з цільнозернової пшениці житньої Більш детально тут: rivok.net/?p=895 І ще одне питання, може хтось бачив домашні млинки для того, щоб молоти зерно (пшеницю, жито) та отримувати муку грубого помелу? Може в когось є дома кавомолка "МРІЯ", вона може справитись з зерном?
- испечь не посоветую (в эту сферу не лезу), а самое простое и вкусное шоколадное, что делаю - мороженое! Нагреваю на водяной бане плитку - полторы хорошего тёмного шоколада, доливаю стакан 6-процентного молока, прогреваю-помешиваю до полного растворения, всыпаю и перемешиваю 3/4 стакана сахара, остужаю, добавляю два стакана 20-процентных сливок, если надо (смотря какой шоколад) - ванилина, взбиваю венчиком и в мороженицу на 40 минут. Просто восторг! То, что продаётся под названием шоколадного мороженого, ни в какое сравнение не идёт!
ні звісно, я думала,що сирі позліпались ---------- Додано в 09:08 ---------- Попередній допис був написаний в 09:06 ---------- ми в більшості випадків смащуєм стопленим маслом, або деколи на прохання мого чоловіка, звісно, якщо вони не з сиром,то змащую шкварочками.
ТРЕБА ДОПОМОГА!! Потрібен рецепт кексу, в дитини день народження, хочемо в садочок для діток спекти, у мене є фірмовий рецепт - сирний кекс, але в садочку сказали, що сиру не можна. Діліться рецептами кексів, але потрібні перевірені на практиці, смачні!
Я правельно зрозумів рецепт? Коли кекс вийняли з духовки, він повинен охолонути в формі для випікання? Потім його слід вийняти і полити сиропом, поставити в холодильник, на фотографії бачу сироп навіть на тарілці внизу. Сам кекс від такої кількості рідини не розвалюється, не перетворюється на кашу? ---------- Додано в 07:50 ---------- Попередній допис був написаний в 07:50 ---------- А можна рецепт написати, бо є багато виробників розпушувача
Ні, він не перетворюється на кашу, бо сам по собі сухий... а сироп його робить вологим. Дуже смачний! В нас всі дуже вибадують, тому якщо я щось раджу то воно мусить бути ДУЖЕ добре. Інше в нас не йде.
Марусю,дуже гарна книжка!!!! А я розочки такі як ви не вміюcry:-лізе крем і всі пелюсточки сповзають Який ви робите крем під розочки????Але такий,щоб трималось???? ---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ---------- П.С. Ваші розочки такі гарнюні,ну,просто!!!!