Bambook,poetka , дякую так і зроблю. ---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ---------- так хочеться щоб страва була легкою, поменьше жиру, смаження, майонезів
А я роблю закрутки на зиму "Фасолька з овочами", трохи заморозила фасолю, а решта вирішила закрутити в банки. Рецепт квасолі з овочами 5 склянок квасолі відварити і відцідити 1 кг моркви – потерти 1 кг цибулі - порізати 1 кг помідорів -порізати 1 кг перцю болгарського-порізати Додати 2,5 столових ложки солі; 150 г оцту; 150 г цукру; 300 г олії - і варити 45 хвилин Потім всипати квасолю і варити ще 15 хвилин Стерилізувати одно-літрові банки 1 годину Смачного!
- йети? - всё здОрово, только зачем в фольгу? Если окунь не сильно большой, то в шкуре, обсушив, солью-перцем натереть, внутрь травок и чуть лимона, маслом растительным обмазать и на сильный жар (лучше режим с обдувом) минут на 20, будет сверху сухо, внутри сочно!
також надаю перевагу рибу запечену в фользі, при тому кладу її на подушку з моркви, цибульки, кабачків, чи що є, зверху рибка, получається і гарнір і рибка
А яку Ви купуєте оливкову Олію, якої фірми, країна -виробник ? Кажуть, що грецька краща , ніж італійська або іспанська, турецьку взагалі -фу
Італійську, Моніні чи Маніні, треба вдома подивитися точно. Іспанську пробував вже давно, чесно кажучи, навіть не памятаю вражень. Ті грецькі, які довелося спробувати, були нічим не кращі за італійську. Загалом найкращою була олія маленької сімейної фірми, яку споживав у Португалії, але вона не продається за межами свого містечка...
І звісно, що варто брати олію "першого віджиму" або Extra Virgin. Щодо корисних якостей - мені тяжко порівнювати, не фахівець. За смаковими ж мені особисто найбільше пасує італійська.
теж смакує найкраще. Мені колись передали грецьку, домашню - то супер смачна олія. А так Монінні добра, а ще Борхес дуже смачна ( але дорога зара стала...). А так вибір є великий. тільки треба етикетки читати, і вже вибирати ))
Підкажіть будь ласка щоб можна було спекти шоколадного і не важкого і досить швидко А то я з такими вимогами тільки шоколадні брауни вмію пекти. А хочеться якогось різноманіття
я сьогодні наліпила 65 шт вареників. Тісто смачне, все добре.Але 2-га порція, хоч і перемазала, деякі позлипались один до одного...шо я не так зробила?