А пощо мед псувати термообробкою? Їсти ложкою, додавати в ранкову кашу (що з вівсяекою, що з пшеничною, що з ячмінною добре). Замішати з горіхами, родзинками і лимоном... В молоці топити. В чай давати...
вот только проблемка - не люблю я мед в прикуску((( да и много его у меня!) а еще обнаружила в холодильнике половину красной рыбины!) вот пол кило клубники дождалось своего часу - стало щербетом) а с рыбой сложнее...
маринувала на зиму червоний буряк,робила це вперше правда цілий мішок того буряка замаринувала,знайомі просять рецепт,то вирішила відкрити банку....натерла на тертці,добавила цибульки,оливковою олійки ...смачно, мабуть ще пару баночок зроблю,зимою і до борщику і в салати...одне задоволення та і погріб в мене теплий для зберігання свіжих буряків,до пів зими або гниють або сохнуть
Буряк мариновиний Відварити бурячки, потім охолодити,очистити і скласти в банки (рецепт на 0.5 л.банки). Додати перець горошком,лавровий листок і залити гарячим маринадом. Маринад: на 5 стаканів (200г) води - 1 стакан оцту (даю трошки менше), 1 стакан цукру, 2 столові ложки солі. Стерилізувати 15 хвилин. якщо бурячки великі,то можна порізати так щоб зручно було заповнити банку, я люблю маринувати маленькі бурячки
Це правда. При нагріванні 40 градусів мед по складу перетворюється на звичайну карамель. А мені мед шось ніяк не йде. Печія від нього.
Хто знає біду, той їсть ковбасу без хліба А хто знає, як їх у нас роблять, не їсть ні хліба, ні ковбаси
Рецепт - близнец: несколько лет назад было популярно для угощения сотрудников в дополнение канапе. Смешать тёртые крабовые палочки с плавленым сырком, внутрь оливку, скатать шарик, потом обвалять в остатках палочек.
Ну чого...Якщо взяти справжнє крабове м"яско, і зробити свій майонезик....То можна...Але не для себе,наприклад для гостей