Во , Супер Люблю плачинди А ще люблю плачинди з картоплею.Треться на терку картопля, до неї додаються шкварки з цибулькою, перчиться, солиться...точно не пам"ятаю, але наче ще яйце сире до того фаршу. Смакота
Вони на мене не діють, вони діють на тих, хто споживає. От всі разом і діють, просто набагато повільніше...
Нарооооод!!! спасаааайте!!!! помогите найти рецепт сметанного торта!! сметанника или типа негра в пене!!!
А я нині пасу задніх,вчора наготувала цілу купу,нині доїдаємо,занесла свекрусі борщу і плов із салаткою.... на вечерю шось придумаю.Відпочиваю,але де там ціла купа лахів чекає моєї праски.
Я не знаю скільки кг.Думаю, що кг 2-2,5 буде достатньо. Засипати, нехай трішки постоїть, можна на ніч залишити.Воно не повинно бути дуже солодким як наприклад варення з полуниць Поварити трохи і закрутити. Гарбузик не розварюється на кашу, а так і тримається форми.
Я додавала обов"язково,але в мене дещо інакший рецепт,бо я ще видушувала сік з апельсинів,тому й додавала желфікс......Треба десь пошукати той рецепт.
Ось цей перевірений неодноразово. Тільки я його ще на половину розрізаю, тобто роблю не чотири а вісім коржів з тої самої кількості продуктів. Нам так більше смакує.
большое спасибо!!!! все получилось! только я туда еще щербет клубничный в слои добавила!) теперь у меня следующая проблема - что можно сделать из меда кроме торта рыжик (медовик)? а то меда много, а умения нет!)