Закусочный торт из кабачков(мовою оригіналу) Ингридиенты: • кабачок 600г • майонез 120г • плавленный сырок 2 шт • чеснок 50г • мука 200г • яйцо 2 шт • молоко 100мл • подсолнечное масло 10мл • укроп 30г Прироговление: Тесто: натереть в кашицу кабачки и 2-3 зубчика чеснока, посолить, добавить щепотку соды, два яйца и молоко, хорошо перемешать; постепенно подсыпать просеянную муку. Испечь блины толщиной 3-4 мм. Начинка: на мелкой тёрке натереть чеснок и плавленные сырки, смешать с майонезом Сборка: перемазать кабачковые блины начинкой, сложить один на один, верхний слой смазать майонезом и густо посыпать мелко рубленным укропом.( я скручую як налисники, а при подачі на стіл ріжу і викладаю на тарілку з листям салату) Сатурни-помідори в кабанчатах В "Рецептах на каждый день" сподобалася мені ідея консервування помідорів рецепт автора(3-х .банка) помідори дрібненькі-2кг кабачки-1.5 кг води-різниця об"єму (я просто з першої заливки воду відлила в окрему посудину), сіль-50гр цукор-50гр, оцет 6%-50 гр., листя вишні, хрін-1 лист, 2 лавр. листка, часник-4 зубка, гострий перчик, духмяний перець-4 шт., перець солод.-половинка, кріп. Кабачата ріжемо кружечками і вирізаємо насіння-виходить кільце, вставляємо туго помідори -і отримуємо сатурни. В стерильну банку -на дно зелень і укладаємо заготовки. Подвійна заливка по 15 хвилин кожна, на третій раз готуємо маринад: сіль,цукор, оцет. Закрутити. Я ще й укутала. Взагалі-то можна використовувати свій рецепт для асорті.Просто сподобалась ідея оформлення - от і спробувала 4 * 1.5 л ---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:49 ---------- Кабачкова ікра 3 кг кабачків 2 кг моркви 1 кг цибулі 200 гр олії 3-2 ст.л. солі 200 гр цукру 100гр оцту 0,5 л томатного соусу Цибулю обсмажити + моркву потушкувати + кабачки і тушкувати до 30хв, перемішати, охолодити. Перемолоти через м'ясорубку + спеціїі, перемішати. Варити приблизно 1 год, щоб не було зверху рідини. Розкласти в стерелізовані банки і закатувати. Вихід 5-6 л. Смачного!
Девушки, спасайте!!! срочно нужен рецепт сметанника!!! ну или другого похожего тортика, только по-проще!!! уже не знаю что делать(((
Дієтичний салат з кабачків Склад: 50 г вівсяних пластівців, 300 г кабачків, по 3-4 стеблини зелених цибулі і часнику, 100 г сметани, 1 ч. ложка меду, кріп Спосіб приготування: Обібрати кабачок і порізати на маленькі кубики. Цибулю і часник дрібно посікти. Пластівці залити окропом, щоб набухли. Сметану перемішати з медом і посіченою зеленню кропу. Усе перемішати. Кабачки з морквою і молоком Склад: На один середній кабачок – 6 морквин, 1 цибулина, 500 мл молока, 2 ст. л. рубаної зелені селери, сіль. Спосіб приготування: Очистіть кабачок і моркву, потім наріжте їх соломкою, додайте дрібно порубану цибулю, посоліть, залийте молоком і доведіть до кипіння. Перед подачею слід посипати рубаною зеленню. ---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ---------- Окрім того, з кабачків можна робити заправку до пасти. Розрізали кабачок навпіл поздовж, порізали на плястерка, втушили в часнику і сметані (з зелені може бути базилік, орегано або кріп - що з того більше до смаку). До того добре додати трохи болгарського перцю, можна кілька плястерок баклажану. Згори можна ще пармезанчиком присипати або фети трохи дати...
Зробила салат з розряду того що я називаю "власна мішанина", тобто кладу все що є наданий момент в холодильнику Варений буряк і варену моркву нарізуємо кубиками. Сир натерти на терці. Додати порізане яйце. Заправити все майонезом. По бажанню поперчити. Виходить дуже ніжний смак салату.
Олію використовуєте, яйця використовуєте, гірчицю використовуєте, лимонний сік знову ж... А от все разом ...Балувана Галя...
По-моєму Bambook навіть олію не використовує і масла....ну так для когось це -норма!!! а ми їмо все, і виключно домашнє ,ну літом звісно менше жиру,(його й так вистарчає)...А зараз настала пора гарбузів..О!Кайф! Я люблю з нього фреші....
також дуже люблю. Мої люблять коли акуратно відріжу в гарбуза верх, виберу середину(насіння) потім туда-рису,ізюму, кураги, трошки водички масла, сіль,цукор по смаку і в духовку....ароматно, смачно. Рблю це на літні кухні, всі сусіди на запах збігаються.
це ви в фользі в духовці робите? цей варіант самий вигідний,бо з нього можна багато рецептів приготувати
А ще в гарбузі можна тушкувати м"ясо з грибами і картоплею . А я люблю пиріжки з гарбузом і сушеними абрикосами з дріжджового тіста, печені в духовці.