Я теж здивувалася ) але потім подумала, що ти так сама захотіла сама ж написала ) золоті слова не треба бути рабом своїх шлунків, нє? а у нас сьогодні гречана каша, печериці в сметані і салат з свіжих овочів.....ну там компот, персики, то таке. Правда готувати все будемо на вечір, а зараз то канапки...то чіпси
Це не стереотипи це факт. Подивіться хто готує в найкращих ресторанах. Жінок там і в помині нема. На користь жінки це добре але не за рахунок справедливості і шлунку. Гіпократії ГАНЬБА! Чоловіки не дояться. Принаймні в ориґінальному значенні цього слова.
ну, будьласка, доведіть це нарешті моєму чоловікові, а то я пробую йому сказати, що він закопав в собі талант - а він не вірить я б так категорично не висловлювалась, а якже Кат Кора? а Марта Стюарт?
Ну чоловіки то ніжні особи. До того ще хитрі що ну. Тому варто щось таке купити що смачне, з точки зору чоловіка але щоб можна було сказати що Ви в житті то не приготуєте. Може бути телячий мозг чи свиняча голова, використайте свою хвантазію. І тут Ваш чоловік злапається. Виключення які підтверджують правила завжди є. Але Марта Стюарт хіба це приклад? Кухаря? Бизнеспані так, але кухаря?
а я її журнал з рецетами і іншою фігньою виписую, то ж сприймаю її як кухаря (бо гарні рецепти) а бізнес-леді, вже потім (бо і відсиділа вона за своє бізнесменство), щоправда не знаю, чи вона має свій ресторан, як Вольфган - у кожному аеропорту
Ну давайте будемо серйозними. Я американський бизнес знаю надто добре. Ви справді думаєте що вона має стосунок до рецептів в її журналі? Окрім вибору але то не певно теж. Компанія типу її має багато осіб, керівників різних рівнів і тд. Як кухар Марта Стюарт не має ні якого імені і щось не пригадую щоб вона була шефом в якомусь відомому ресторані. Може помиляюсь але не думаю. А як бизнес-жінка вона відома, тут я не заперечую.
знаю, що вона родом з Польщі і багато рецептів з її вибору мені імпонують також, щоправда не впевнена, що вона особисто їх готує, хоча хочеться вірити, що вміє рада за неї, що вона змогла піднятись після відсидки - думала, що їй буде "гаплик" все, йду спати, поки мене не забанили за офтоп вірніше, дивлюсь Сімпсонів "дарн-дидлі-фан"
Поза жартами як вона сексуально-вдовольняла негритянок, податки треба було платити і би не сіла. Тим більше не бідна особа вона. Але жінка не може бути бизнесменом а тільки бизнесввумен.
Та то американські жарти такі якщо когось посадять. В Україні вони не дуже інші. Але в нас їх на телебаченні показують. На те ніхто не ображається. Марта С. після відсидки сама виступала там де над нею найбільше збиткувались. Преса велика сила. Шо зрош.
А шкода в прямому значенні цього слова....А так в принципі,ще й як дояться,ще й як....:girl_blum::girl_blum::girl_blum::girl_blum: ---------- Додано в 11:04 ---------- Попередній допис був написаний в 11:01 ---------- Для свого чоловіка,як і для своєї сім"ї, я найкращий "шефвумем":girl_haha::girl_haha::girl_haha:І я з того горда.Ось так!
Про Кору згідна, і не лише вона одна на кухні. А он щодо Марти то можна посперичатись, бо вона не має своїх ресторанів. Вона лишень виступає на кухні. А окрім Кори я вам можу довжилезний список жінок шеф-поварів викласти. І ДУЖЕ багато персональних шеф-поварів саме жінок. Просто надалі є стереотип що жінка не повинна мати свого бізнесу. Ось цікава стаття: ---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ---------- В мене не криза, а просто відпочиваю від кухні. Чоловік зараз вдома з дітьми то він для нас зробив закупи і приготував гарну вечерю.
Ну бо то він Вас боїться і тому так каже. На рахунок дискримінації це все лєві вигадки і пропаганда для задоволення самовдоволених господинь. Не лежать в кобіт руки до готування.
Ворон, скажіть будь ласка в реальному житті, (не беремо до уваги ресторани), скількох Ви знаєте чоловіків які б: 1.)Готували самі 2.)Готували б для сім'ї 3.)Готували б самі і смачно Особисто я знаю чоловіків які вміють зварити макарони, пельмені, сосиски і яєчню підсмажити. Відбивні і смажена картопля це вже вищий пілотаж. А що таке гаспачо чи жульєн, коли бачать ці назви в меню, питаються. А як воно готовиться і гадки не мають.
как говорит бабулька моей жены, "правильно чистит картошку тот, кто её чистит". Хорошая фраза, даже слишком. Только с диким трудом и со скандалами, я таки заставил (где-то через полгода после свадьбы) жену пользоваться правильным девайсом - обычной овощечисткой, снимающей шкурку тонко, а не кромсать "любимым ножом" из каждой картофелины кубики и "додекаэдры". Теперь охотно соглашаюсь с ней, что именно она - виртуоз в этом деле