Твій вислів: -ше й коні не валялись ---------- Додано в 11:16 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ---------- Угу!з барбячого ---------- Додано в 11:24 ---------- Попередній допис був написаний в 11:16 ---------- П.С. Журнальчик вислала.
Нет, сытым на кухню ходит не надо. Всяка дурь в голову лезет. Извиняюсь я не нарочно. Представил; аппетитно однако.
та вас, мужиків, годуй - не годуй, фантазія своє робить я ж написала "булку", а не "булочки" навчитись дуже просто: ви її надихніть. я, коли заміж виходила, тільки вміла картоплю смажити (от, що значить жити у мами за пазухою). а може Ви сам готуєте, то тоді вашій дружині можна позаздрити
А Ви її на форум підсадіть потихеньку почне цікавитись і випробовувати на Вас кулінарні рецепти тільки активованим вігіллям запасіться ) ---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ---------- для них достатньо перша пара букв, а далі включається фантазія )
Готую, а не готував би, то зовсім би голодуха була. І так ходжу як студент - вхопив шось - і добре. Деколи шось варить, але те вариво нудно їсти. Не смачне.
Та то вона прикидується, просто не хоче готувати. А Ви її хвалите ? Якщо ні, то починайте вже Стимула у неї немає добре готувати. Ну то таке...може в неї якісь інші є переваги
Та без різниці. Ну була раз зварила вареники добрі, то похвалив. А другий раз такі самі зварила - і шо попало. Чудеса прямо. При чому ліпила їх з 10 ранку до 5 вечора, я вже сам 2 рази поїсти встиг. Є... Якщо я шо зварю, то душе швиденько сідає їсти.
А свині чомусь бобові не їдять ! ще бабця казала, що коли свині віддають залишки борщу з квасолею то вона все з"їдає, а квасоля залишається )
Олю, не страште народ, це не газовий балончик яким відстрашується нападника на вулиці, а так званий вогонь в баньці. По заграманичному називаїсі torch. Доречі в перекладі воно буде - факел. Прям олімпійський вогонь :girl_haha: Ним робиться крем-бруле і різні інші запіканки. Доречі можете подібного добитись коли поставите пиріг під бройлер на 3-4 хвилин, але не більше, бо згорить. Але перед тим треба добре цукром посипати. Я доречі колись хотіла купити такий набір на подарунок на посидульки на конкурс, але мені сказали не брати бо люди не будуть знати що з тим робити. А був в таку класну ціну той набір - 4 формочки і факел.
Коли справді готуєш щось на кухні то жінки там заважають. Всі найкращі кухарі це чоловіки. Так мені мислиться.
А шо то сталось ???Моя барбуня догори ногами ---------- Додано в 11:50 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ---------- Найкращі ті,хто смачніше готує, а це можутиь бути і жінки.... Відкладайте стереотипи в сторону і мисліть на користь жінки,ну хоч цуцуть.Бо ото: "чоловіки найкращі в усьому"...- НАДОЇЛО!!!!! В мене нині в холодильнику миша висить і вчорашнє рагу з бобових,яке вийшло трохи не те,о забула виключити тушкувані цукіні в томаті, і томат пригорів і став гірким,блін,але я то всеодно бухнула в рагу, А ви кажете......Іноді і від кухні слід відпочити,бо кожен день оте жировисько теж дістає.