Дівчатка! Ще лишився босовський пакет підпеньок. Як ви робите солянку? Ми робимо так (це давній сімейно-династійний рецепт ): - 5 кг капусти; - 1 кг цибулі; - 1 кг варених підпеньок; - 1 кг моркви; - 1 скл. олії; - цукор, оцет, сіль, перець. На дно чавунного баняка влити олію і нагріти. Зтушити моркву, додати капусту і цибцлю. Тушити годину. Докласти гриби і тушити ще 0,5 год. Викласти в банки і закрити. Спеції за смаком. Фсьо...
і мій звіт, пляцок за рецептом поетки Дуууже смачний, ще раз дякую, але маю запитання щодо бізе, в мене воно таке як крем вийшло, пекла його по рецептурі, таке має бути? і ще кілька звітів вівсяне печиво оладки баклажанова ікра
т.е. режим "верхний тэн* + нижний тэн + обдув" (тогда "верхний, нижний и обдув")? Или обдув горячим воздухом сверху и снизу (не встречал духовки такой конструкции, что за модель)? * тэн = нагреватель
Немає таких духовок з нижнім теном є просто функція в духовки (електрична) коли вентилятор обдуває з верху і знизу,як це відбувається не знаю,не зазиралая ж не камікадзе в духовку 200 гр. голову пхати.... Хочете докладніше зайдіть на сайт електродуховок,там все написано, а я керусь інструкціїєю......
- Нижний нагреватель обычно скрыт под днищем, иначе бы его мыть было невозможно. - Вы ж модель не говорите... Режимы "нагрев плюс обдув" и "обдув горячим воздухом" (когда у вентилятора свой, дополнительный внутренний тэн греется) - разные, и результат получается разный.
В моей есть и такой , и такой. "Горячий обдув" обычно используется вместе с грилем для чего-то быстрого и высокотемпературного, например, пиццы, а "тэны (в разных сочетаниях) плюс обдув" для запекания "с корочкой"
Я колись робила тортик на брикетах кисілю і був чудовий, але власне там кисіль в порошку не підходив а лишень той що в брикетах. Якраз маю вдома два брикетики малинового. Треба буде кексики забацати собі в дорогу, як поїду далеко, далеко. Наразі доїдаємо ось це чудо: Гарбузова бабка
Ага!!!!! а я тортик покажу...тільки нехай в холодильнику застигне троха....бо нинька така спека,шо ті вершки завдали троха мороки,але то таке......
Маю охоту на овочі. Купила цукіні (зелені довгі кабачки) і цвітну капусту. Спочатку думала просто посмажити. А може підкинете якісь цікавіші ідеї?
Ми фарширували як перець, тільки заливали соусом томатно-сметанним і в духовку. А сьогодні ми спекли хліб(за новим рецептом), бананові кексики..ну і вчорашнє печиво обіцяла показати Поетко, де обіцяний тортик?
Рецепт - якраз на мій смак! М'ясо вже до понеділка ніде не куплю, а якщо гриби, то печериці підійдуть? І будьте ласкаві розказати що з ними треба робити, бо ще зі свіжих грибів нічого не робила і взагалі їх боюсь, але дуже хочеться :shy:
вчора на пробу зробила 1л квашеної капусти , що готується за добу, шо вам сказати - смакота ...нині вже пів банки не має... готується швидко, написати рецепт?
Показую...просто цілий день не вмикала комп"ютер,мала роботу по хаті...... Тортик простенький...бісквіт з вершково-сметанковим кремом....і карамелізовані яблучка в середині......на вигляд смачно.....шкода не покуштую.... ---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ---------- питаєте? Ясно...як білий день пишіть......